Ga naar inhoud

Manfred

Lid
 • Aantal items

  16
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Manfred

 • Titel
  Gillette Sensor

Persoonlijke informatie

 • Woonplaats
  Eindhoven
 1. ali express

  Mwa, de kwasten van o.a. Vigshaving, Yaqi zijn op zijn minst heel behoorlijk.
 2. Je top drie scheerzepen en crèmes

  De zeep/crème van de dag hangt af van het weer, mijn stemming en mijn agenda. Mijn referentie-zepen zijn: Proraso, Tabac en Haslinger. Relatief goedkope zepen, die mij qua scheereigenschappen alles bieden, wat ik wens. Dure "artisan" zepen leveren bij mij geen beter resultaat op, maar kunnen natuurlijk wel heel lekker ruiken (ik noem Dr. Jon's Dark Flower, mmmm).
 3. Pitralon

  Ik las in een Duitstalig forum, dat iemand Pitralon Original/Pure vond ruiken als Pitralon CH + meloen. Die associatie met meloen snap ik heel goed, maar de link met Zwitsers Pitralon kan ik niet beoordelen, bij gebrek aan ervaring hiermee.
 4. Pitralon

  Ik heb de Pitralon Original (van de Action) nu een paar weken gebruikt en ik vind hem heerlijk ruiken. Ik ruik eerst vooral snoep met bloemen en daarna komt de ceder met kruiden meer naar voren. De geur vervliegt wel redelijk snel (sommigen zullen dat een voordeel vinden ). Ik heb er geen spijt van dat ik gelijk twee flesjes gekocht heb. Ik ben nu trouwens ook benieuwd naar de Classic en de Zwitserse versie.
 5. Winkel

  Zoals anderen ook al aangeven, dit zou erger zijn: Als de werkplaats en de werkwijze in orde zijn, vind ik het prima. Je betaalt dan niet voor de franje.
 6. De ware menthol liefhebbers.

  Phoenix & Beau Denali is heel verkoelend, maar niet tranen trekkend, zoals de Glacials. Qua scheereigenschappen heel goed.
 7. Je top drie scheerzepen en crèmes

  Scheerzeep: 1. Haslinger 2. Mühle Duindoorn 3. Dr. Jon's Anne Bonny en een eervolle vermelding van BdF Distinto. Scheercreme: 1. Speick Active 2. Rose of Bulgaria 3. TOBS Sandalwood Ik vind zepen fijner dan crèmes en daarom zal van de crèmes alleen Speick opnieuw gekocht worden.
 8. Show je aankopen!

  Invliegende Blackbird?
 9. Wintertijd

  Mooi ezelsbruggetje!
 10. Stirling Shaving Society limited edition

  Ik denk dat deze geur te complex voor mij is, vier bloemengeuren, maar ik houd me aanbevolen voor een volgende keer.
 11. Tipje van de sluier

  Ik ben benieuwd naar de andere soorten. Ik heb nu ineens wel trek in een boterham met hazelnootpasta.
 12. Manfred

  Ik heb een Mühle R106, als ik met niet vergis. Na het proberen van wat mesjes, ben ik blijven hangen bij Rapira Platinum Lux, scherp maar voor mij genoeg vergevingsgezind. Mijn eerste scheerzeep is de BdF Raffinato, gevolgd door de Mühle Duindoorn. Fijne zeepjes. Geen slechte start vind ik zelf.
 13. Manfred

  Hallo scheergenoten, Tot één a twee maanden geleden schoor ik mij elektrisch. Het messenblok van mijn scheerapparaat was versleten, dus ik stond op het punt om ofwel een nieuwe scheerkop of een nieuw scheerapparaat te kopen. Ik had daar echter moeite mee, omdat, ondanks dat ik al de nodige apparaten gebruikt heb, de resultaten eigenlijk altijd tegenvielen (zeker na een tijdje). Een cartridgesysteem dan maar? *slik* Het lijkt of die mesjes van puur goud zijn. Bij toeval las ik iets over "safety razors" en toen heb ik de stap genomen. Het elektrisch scheerapparaat is de milieubox ingegaan en ik scheer me nu met een krabbertje. De scheerresultaten en het plezier in scheren zijn nog nooit zo goed geweest. Ik ben natuurlijk een beginner en werk nog aan mijn techniek, maar ik ben tevreden over mijn voortgang. Groet uit Eindhoven, Manfred
 14. Maggard Razors onbeperkt verzenden

  Vermoedelijk gaat dit abonnement ook elders als min of meer gezamenlijk abonnement gebruikt worden, logisch gezien de gebruikelijke verzendkosten naar Europa. Ik denk dat deze abonnementsvorm dan ook geen lang leven beschoren zal zijn.
 15. Stirling Shaving Society limited edition

  Een zeep met de geur van Haagse Hoopjes zou ik heel interessant vinden. Een volgende LE kan dan bijvoorbeeld Gelderse Roos als hoofdgeur krijgen. Zo hoef je niet in een keer heel Nederland te karakteriseren.
×