Ga naar inhoud

Anheuer

Lid
 • Aantal items

  19
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Anheuer

 • Titel
  Gillette Sensor
 • Verjaardag 12-05-83

Persoonlijke informatie

 • Woonplaats
  Amsterdam
 1. Lengte van een Strop

  Thanks allemaal ik ga het proberen vanavond.. ff youtube erbij halen, komt het vast wel goed
 2. Lengte van een Strop

  Dat zei mijn vrouw ook vannacht Arme jij
 3. Lengte van een Strop

  Hoi allemaal, Ik heb via via een stop gekregen om mee te beginnen, nu heb ik hem ontvangen en moet ik zeggen dat ik de strop wat langer had verwacht (had er niet over na gedacht voor ik hem ontving). Hij is een totale lengte van 30 CM en dan iets van 23 CM wat je echt kunt gebruiken om je mes over te laten gaan. Is dit een prima lengte strop om mee te beginnen of is een langere strop toch echt wel handiger? Is mijn eerste strop en eerste keer dan ik zal stroppen, vandaar.
 4. R. Delorme Paris, The Starter

  Top! dank je voor alle informatie! Wist niet dat het allemaal zo complex is met de hoeveelheid merken en afkomsten etc. Dank je!
 5. R. Delorme Paris, The Starter

  Ik ben eindelijk thuis en heb gekeken, er staat inderdaad 769 5/8 op de achterkant!!! En aan de voorkant dus: R. Delorme Paris Dus wat betekend dat allemaal ben echt een noob hierin.
 6. Notificaties op geabonneerde topics

  Hoi, Ik ben door alle instellingen gelopen en heb mij geabonneerd op meerdere topics waar ik op heb gereageerd zodat ik in mijn notificaties zie wanneer iemand heeft gereageerd op de topic. Nu heb ik als voorbeeld zelf een topic gestart over een open mes en gecheched of ik geabonneerd ben, wat het geval is. Ik kwam terug op de site en zag 0 notificaties, ik keek naar de topic die ik gemaakt heb en ik zie een reactie op mijn topic. Waarom kreeg ik hier over geen notificatie te zien. Ik heb bij Gebruikerspaneel / Forumvoorkeuren / Notificatieopties / Iemand heeft gereageerd op een onderwerp waarop je bent geabonneerd / Notificaties aangevinkt. Enig idee waarom ik als nog geen notificaties krijg? Dank u! Ooh en mocht ik dit toch op de verkeerde locatie hebben gepost hoor ik het ook graag!
 7. R. Delorme Paris, The Starter

  Ik heb dit mes in mijn bezig maar weet er eigenlijk niets over behalve dat hij rond de jaren 50 zou moeten komen. Ook kan ik er online weinig over vinden over dit merk. Ik vroeg mij af of iemand hier wat meer over weet. R. Delorme Paris, The Starter Dank u zeer!
 8. Hoi

  Dank u allen! Ja ik ben ook erg benieuwd, qua DE scheren heb ik nu wel spullen waar ik blij mee ben, zepen heb ik dus laatst weer een zooitje binnen gekregen en moet ik allemaal nog proberen. Qua Straight Razor moet ik wel nog goed verkennen hoe het allemaal werkt en wat erbij komt kijken, zondag mijn eerste scheerbeurt gehad met mijn straight razor, ging redelijk goed!
 9. Scheerkwasten voorweken? wel of niet

  Hahaha, oeps, ik bedoel borstel natuurlijk, niet borsten. Meestal wat ik doe ik even snel douchen, voor ik dat doe leg ik alles in warm water.
 10. Hoi

  Even uit mijn hoofd heb ik nu een Parker 96R en een Merkur 34C, daarnaast heb ik sinds kort ook een open mes R. Delorme Paris, The Starter. Daarnaast een paar borstels zoals de plisson van l'occitane and de plissoft van razorock en veeeeeelste veel zepen. Laatst al een zooitje verkocht, en gezien ik net weer een nieuwe lading erbij heb zal ik weer wat verkopen denk ik. Ben tot nu toe erg blij met de zepen van Razorock.
 11. Wat is jullie favoriete aftershave?

  Voor mij is het de Prorazo groen + L'ocitane aftershave balm (cade). Lekker fris eerst en de balm voelt heerlijk, niet vettig. Ik heb nu sinds kort de Krampert Finest - Frostbite, maar die moet ik eerst nog even testen.
 12. Scheermesjes kiezen?

  Personna Lab Blue is voor mij de keuze geworden. Lekker soepel en scheert scherp genoeg.
 13. De ideale krabber-mes combinatie op dit moment

  Van wat ik allemaal geprobeerd heb is mijn favo setup de Parker 96R + Personna Lab Blue mesjes.
 14. Scheerkwasten voorweken? wel of niet

  Ik doe het al is het alleen al om de haren lekker warm te krijgen, ik doe ook al warm water op me zeep om het voor te warmen en los te maken, dus daarna mijn borsten wel goed droog knijpen.
 15. RazoRock synthetische borstels

  Ik heb hem gisteren binnen gehad, ben heel benieuwd!
×