Ga naar inhoud

ChrisA

Gouden donateur
 • Aantal items

  439
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over ChrisA

 • Titel
  Astra Groen
 • Verjaardag 20-10-1950

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Chris
 • Beroep
  Pensioen nu
 • Woonplaats
  Grave (N.Br)
 • Begonnen met klassiek scheren
  20-10-15
 1. Boogschieten, leuk. Heb ik vroeger zeer serieus gedaan. Altijd FITA. Ik heb nog steeds mijn Greenhorn 44 Lbs.
 2. Prima geregeld. Chris en ik komen. We hebben een camping gevonden en gaan die ook boeken. Wordt zeker weer gezellig.
 3. Keukenmessen

  Ik begrijp dat als je een mes slijpt op 10.000 of meer dat je dan geen aanzetstaal meer moet gebruiken.
 4. Forumdag / BBQ 2018

  Wij kunnen 29 april en 6 mei. Succes ermee. Je kan nooit iedereen tevreden stellen.
 5. Forum BBQ :D ?

  Chris en ik zullen zeker van de partij zijn.
 6. De Slowchat

  Kamp schreef op 26-1-2018 om 14:23: Irritant een verzending uit Amerika de tracking van de USPS site geeft aan dat het afgelopen woensdag is afgeleverd …… Maar niks ontvangen ….. zaak aangemaakt bij Post.nl Ook hier in december een zending, bobine, uit US. Post.nl 3x A4 tracking, 3x bij mij geweest, terug naar Adam, 2x briefje in de bus en melding "afgeleverd 20-12 09.05 uur . Niets waar van dit alles, uiteindelijk terug naar US., Wij waren thuis en ze hebben het huis gewoon niet kunnen vinden. Intussen is bobine weer in US en heb ik aankoop bedrag terug via PayPal. Niet de 24$ porto. US post heeft zich al 2x verontschuldigd dat ze het kwijt zijn??? Ook in december X-mas pudding uit Arnhem. Zelfde verhaal, vele keren aan de deur geweest en bij Jumbo neergelegd. Wij waren gewoon thuis en hebben geen melding van Jumbo gekregen en pakket dus terug. Nu echter nog geen vergoeding kunnen regelen. Om moedeloos van te worden.
 7. Inderdaad helemaal top. Knap hoor.
 8. @roland Heel mooi gedaan. Ik heb intussen ook een zelfde Hajenius kist weten te vinden. Moet nog beginnen met interieur. Ook die van Gert is erg mooi, kunnen er nog meer in ook. Zo blijft er werk aan de winkel.
 9. Ik sluit mij aan bij de woorden van Rolf. Prachtig werk.
 10. Begrijp ik goed dat een Thuringer goed is om zelfs na een coticule een wat comfortabelere snede te maken?? Is een Thuringer ongeveer 12 K??
 11. Jaren geleden ook gekocht. Een paar keer met succes gebruikt. Nu al meer als een jaar niet meer nodig gehad. Maar fijn om voor de zekerheid te hebben staan.
 12. Nu op de wintersport in de caravan en maar 2 messen mee. De 7/8 World Master kwam de bocht rond de kin niet meer door. Voor het eerst maar eens echt mes op de geleende coticule van Dave gezet(waarvoor mijn dank) Het mes zag er met de loupe erg beschadigd uit. Op 1 cm van het eind een krater van 1/3 van de bevel. Ongeveer 10 minuten circeltjes gedraaid op lichte slurry. De slurry werd lichtgrijs, aan een kant piepte het mes een beetje. De krater is niet kleiner geworden maar bij de rest van het mes zag de bevel er beduidend beter uit. 60 x stroppen en vanmorgen scheertest. Het mes scheert absoluut als nieuw. Erg scherp maar thuis heb ik strop met rode pasta. Er is dus ook voor de beginner hoop om een mes scherp te houden.
 13. Heel leuk en positief. Iedereen weer een gezond jaar gewenst
 14. Heel slim en mooi Tony. Als je zo ooit nog een mooie 8/8" Filarmonica of Heljestrand tege nhet lijf loopt dan houdt ik mij aanbevolen.
×