Ga naar inhoud

fireshrimp

Gouden donateur
 • Aantal items

  645
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door fireshrimp

 1. Merkur Futur(Rapira) J&T Muhle appel varken TFS Uncle Walter Wimmies scheerkom Today Men AS Hema Sensitive ASB
 2. Even voorstellen.

  Welkom Peter, veel scheerplezier
 3. Merkur 34C Semogue SOC das Saponificio Varesino Dolomiti Wimmies scheerkom Today Men AS Hema Sensitive ASB Nog steeds bezig om met de aangekochte SOC das verschillende zepen uit te proberen. Slecht eenmaal een minder resultaat, warschijnlijk door mijn eigen enthousiasme wat teveel water toegevoegd. Lekkere kwast en samen met de SV Dolomiti een heerlijk resultaat.
 4. Hema ASB zit denk ik rond die prijs, voor die prijs uitstekend
 5. We gaan hard richting de jaarwisseling. Hier horen voor velen goede voornemens bij. Welke voornemens ga jij maken op scheergebied het komend jaar? Ik zit nu op 16 zepen (volgende week op 17) en vind dit wel even voldoende. Eerst maar eens minimaal een kwart opmaken voordat er weer iets nieuws komt.
 6. Merkur Progress (Feather) Semogue SOC das TFS Uncle Walter Wimmies scheerkom Today Men AS Hema Sensitive ASB Vanochtend voor de eerste keer de Semogue SOC das, prettig verrast. Bom met schuim en een heerlijk zachte kwast met voldoende ruggengraat en dichtheid. Op naar de volgende zepen om verder uit te proberen.
 7. Opperdepop

  Ook hier twee testers opgegaan: Pinaud clubman en de Special Reserve. Van beide mag er een grotere fles komen.
 8. Show je aankopen!

  Van Jarno overgenomen, vandaag netjes in de bus. Heb goede verwachtingen van deze kwast: Semogue SOC das.
 9. Merkur Progress (Astra groen) Omega 21762 Varken Harris Arlington Wimmies scheerkom Today Men AS Arko cool ASB Als je de D.R. weglaat hoef je je niet druk te maken om de uitspraak en weet iedereen tocht nog wat je bedoelt. Ondanks deze weglating presteert de zeep nog even goed met als resultaat super glad in 3 gangen.
 10. hallo

  Welkom Koen
 11. Merkur 34C(Polsilver) Omega 21762 Varken Mitchells Wool Fat Wimmies scheerkom Today Men AS Vandaag was het de zeep die de scheerbeurt maakte. Volledige babybilletjes en zonder irritatie. Vaak is het lekker glad, heerlijk glad, uitstekend glad, gewoon glad. Gelukkig zelden bagger. Ben ik even blij dat deze zeep wel een tijdje meegaat
 12. Merkur Futur (Rapira) RazoRock Plissoft Tobs Platinum Wimmies scheerkom Today Men AS
 13. Jarno een beetje geholpen om van wat spullen af te komen. Zit ik dus nu op een Semogue 2 band SOC te wachten. Stond al op mijn verlanglijstje voor dit jaar, dus dat kwam goed uit.
 14. Opperdepop

  Ooit een keer op doorreis in Duitsland gekocht. Was ok maar niet bijzonder. Voorlopig niet meer.
 15. Wel een mooi Germanisme, mag wel als je in de buurt van de grens woont..
 16. Merkur Progress (Voshkod) Omega 21762 Varken Barberia Aquae Wimmies scheerkom Wilkinson classic AS Arko cool ASB
 17. Merkur 34C (Rapira) J&T Muhle appel varken TFS Uncle Walter Wimmies scheerkom Wilkinson classic AS
 18. Merkur 34C (Rapira) Omega 21762 Varken Harris Arlington Wimmies scheerkom Wilkinson classic AS Hema Sensitive ASB Hmm, gisterenavond laat thuisgekomen uit Dublin, vanochtend alweer vroeg uit de veren voor een scheerbeurt. Weet niet wat het was maar iets minder dan ik gewend ben. Slaapgebrek zullen we het maar aan wijten. Niet echt slecht, maar ben beter gewend. Morgen nieuwe poging.
 19. Trouwens wel goed dat er weet wat vooruitgang in zit, waarvoor dank Hans
 20. Ik weet niet welke poll ik wel en niet heb ingevuld, via Tapatalk is dit lastig te doen. Ik blijf bij 1 x gewoon 1 x menthol 1 x balm Als er weer een poll is zal ik deze invullen als ik weer terug in Nederland Ben komende week.
 21. Het was snel weer over maar vanochtend kreeg ik deze melding
 22. Merkur Progress (Gillette Rubie) Omega 21762 Varken Stirling Pharao's Dreamsicle Wimmies scheerkom Wilkinson classic AS Nivea cool ASB Om de maandag goed te beginnen, een donkere warme sinaasappel geur. Wat dat met die Pharao te maken heeft is mij trouwens een raadsel. Dat maakt de pret met deze zeep er niet minder om. Het Omega varkentje wist deze zeep wel te wassen, sorry op te kloppen tot een lekkere yoghurt. Over de Rubie is al genoeg gezegd. De Nivea cool ASB is bij deze op en staat ook niet meer op het verlanglijstje, was niet zo speciaal. Een ietwat kortere werkweek, mijn betere helft vertrekt woensdag voor een cursus naar Dublin en ik vlieg vrijdag die kant op om samen van een heerlijke "stout" en "shepherd's pie" te genieten en wie weet kom ik nog wel een leuke scheerwinkel tegen...
 23. Merkur 34C (Gillette Rubie) J&T Muhle reuzenkwast varken Extro Dandy Wimmies scheerkom Wilkinson classic AS Nivea cool ASB Wat een heerlijk mesje is die Rubie, de combinatie met de 34C doet het prima. Glad voor de laatste werkdag van de week.
×