Ga naar inhoud

fireshrimp

Gouden donateur
 • Aantal items

  606
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over fireshrimp

 • Titel
  Merkur 37c
 • Verjaardag 11-01-64

Persoonlijke informatie

 • Beroep
  IT Developer
 • Woonplaats
  Schiedam
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-01-14
 1. SvdD 11 december - 17 december

  Merkur 34C (Gillette Rubie) Omega 21762 Varken TOBS Grapefruit Wimmies scheerkom Figaro AS (tester) Hema Sensitive ASB Het laatste beetje Tobs grapefruit opgemaakt, ondanks dat dit een geweldig schuim geeft vind ik de geur net teveel aanwezig en te simpel. Gelukkig staat er nog een pot met Tobs Platinum te wachten die een wat zachtere sjiekere geur heeft. De kwast begint al lekker ingewerkt te raken en doet het prima. De Merkur 34C was een schot in de roos, zeer glad tot BBS zonder irritatie en dat nu al een paar keer. Ben ik toch kennelijk van de mildere krabbers, of mijn scheertechniek werkt hier heel goed mee samen. Voor het resultaat maakt het niet uit.
 2. Helemaal op!!

  Gisteravond nog even mijn betere helft laten ruiken, zij haalde er voornamelijk de bergamot uit. Zoals Chris al zei, niet zwaar, eerder een gedistingeerde, sjieke geur.
 3. Helemaal op!!

  Laatste beetje zit in de scheerkom voor morgenochtend. Met een beetje bijsnijden alweer gevuld met de Barberia Aqua. Er staat ook nog een pot Tobs platinum te wachten op gebruik. Verstuurd vanaf mijn MotoG3 met Tapatalk
 4. SvdD 11 december - 17 december

  Merkur 34C (Gillette Rubie) Omega 21762 Varken TOBS Grapefruit Wimmies scheerkom Wilkinson classic AS Hema Sensitive ASB De pot begint nu echt leeg te worden, deze de komende dagen maar opmaken en de Omega kwast inwerken. Kan straks de lege pot dienen als houder voor de Barberia Aqua. In de tussentijd, een gladde, irritatie vrije scheerbeurt. Ben er toch achter gekomen dat ik met de wat mildere krabbers beter uit de voeten kan.
 5. SvdD in de maak

  De resultaten mogen er zijn!
 6. Goede (scheer) voornemens 2018

  We gaan hard richting de jaarwisseling. Hier horen voor velen goede voornemens bij. Welke voornemens ga jij maken op scheergebied het komend jaar? Ik zit nu op 16 zepen (volgende week op 17) en vind dit wel even voldoende. Eerst maar eens minimaal een kwart opmaken voordat er weer iets nieuws komt.
 7. SvdD 4-12 tot 10-12

  Ik scheer vroeg en verlaat doordeweeks het huis vroeg voordat de rest wakker is, dus deze komt dan bij de geuren die ik lekker vind en doordeweeks gebruik. Komt dus op mijn verlanglijstje.. De Clubman Citrus Musk Cologne vind ze wel lekker, beetje geven en nemen...
 8. SvdD 4-12 tot 10-12

  Merkur 34C (Gillette Rubie) Omega 21762 Varken Mitchells Wool Fat Wimmies scheerkom Clubman Special Reserve (tester) Hema Sensitive ASB De nieuwe kwast 2 dagen laten weken in koud water, moet nog wat ingebroken worden maar gaf vanochtend met de MWF al een prima schuim. Heerlijke zeep met een simpele geur, maar wel lekker vet. Samen met de nieuwe 34C een prima en zeer gladde zondagochtend scheerbeurt. Mijn betere helft vond de Special Reserve maar zo zo. Daar zijn testers voor. Ik vind de geur wel lekker daar gaat het om uiteindelijk.
 9. Waar zit je op te wachten?

  Dat wordt de grote vraag, sinaasappel met musk als ik het goed begrijp. Ik laat het weten als ik hem heb.
 10. Show je aankopen!

  Mooie aanwinsten, geniet ervan! Verstuurd vanaf mijn MotoG3 met Tapatalk
 11. Show je aankopen!

  De groene as en de merkur 34c zijn binnen. Verstuurd vanaf mijn MotoG3 met Tapatalk
 12. Waar zit je op te wachten?

  Pharaoh's Dreamcicle, overgenomen van Auke.
 13. Show je aankopen!

  De eerste aankoop is binnen. De musk werd gelijk goed bevonden door de aanwezige dames. De omega is aan het weken. Verder nog extra testgeurtjes erbij ontvangen. Wachten op de volgende levering morgen Verstuurd vanaf mijn MotoG3 met Tapatalk
 14. SvdD 4-12 tot 10-12

  Merkur Progress (Rapira) Yaqi Tuxedo TOBS Grapefruit Wimmies scheerkom Floid Black Hema Sensitive ASB
 15. Waar zit je op te wachten?

  Van alles en nog wat Merkur 34C Proraso groen AS (is bijna op) Omega Via Barberia Aqua harde zeep (de fructi bevalt goed) Citrus Musk MWF zeep Testers AS Omega varkens kwast Travelcase voor scheermes (over 2 weken weer naar Thailand om onder andere mijn twee studerende zoons weer te zien en vakantie te houden)
×