Ga naar inhoud

DannyVG

Gouden donateur
 • Aantal items

  1545
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over DannyVG

 • Titel
  ATT Windsor CM1
 • Verjaardag 13-12-1958

Persoonlijke informatie

 • Beroep
  Sales
 • Woonplaats
  Wenduine
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-01-70
 1. IBC Shavette ervaringen

  Als ik mijn mening mag geven dan zou ik me aansluiten bij snuff : buiten de feather artist club dx : deze is super. Niet goedkoop maar zeker zijn geld waard : ik verkocht die van mij maar heb terug een nieuwe gekocht. Deze die jij wil kopen ken ik niet en heb ik weliswaar nooit geprobeerd !!!
 2. ik hou wel van baume.be en dit zowel van de crème als de asb. De harde zeep kan me heel wat minder bekoren maar het schijnt dat je na voldoende arbeid er inderdaad wel een deftig schuimpje kan mee slaan met weliswaar goede scheereigenschappen. Alleen die voldoende arbeid : nee geef mij maar de crème. Ook de pre shave is zeker niet slecht en aan te bevelen bij koude dagen voor mensen die hiervan last hebben.
 3. Een lekker japans open scheermes
 4. ok thx heren, nu ja : van 1 zaak ben ik wel zeker : mijn steen is nu dus wel vlak.
 5. Deze heb ik inderdaad Tony maar ik dacht dus inderdaad dat ik de atoma ook moest gebruiken om de oppervlakte schoon te maken.
 6. Even serieus : vlakken jullie de steen niet vlak voor het slijpen ? Of wanneer krijgen jullie het signaal dat je een steen moet vlakken ?
 7. Haha die is wel vrij dik hoor stenen zullen er wel nog wel altijd zijn he. Ik schat zo een 2 cm
 8. nou behalve fitness en een sauna was het echt een rustige dag waarbij ik echt wel tijd had : het ging traag maar zeker, maar zeker traag. En dit tesamen met de nodige hoeveelheid koffie, pauzes enz. En ik vrees dat ik die steen gezien zijn dikte toch niet direct ga verslijpen. Nee ik wou echt het goed doen zoals ik het heb aangeleerd. Maar het resultaat blijft nog eventjes afwachten.
 9. Heb ik toch gedaan ja. Is dit dan slecht ?
 10. Vandaag had ik een vrije dag : dus hoog tijd om mijn messen eens heel licht op te frissen op mijn Suehiro Gokumyo 20K Gmn-200 De bedoeling is om nadien een database bij te houden met het aantal keren per mes dat ik me heb geschoren. Elk mes ging 10 keer over en weer over de steen. Vooraleer met een nieuw mes werd gestart werd de steen telkens opnieuw gevlakt op een atomaplaat. Voor het slijpen gebruikte ik een Shapton Heavy Stone Holder om de steen in te leggen. Mocht nadien blijken dat het mes nog steeds niet voldoet dan moet terug over de shapton's waarbij ik wil starten met een shapton 16000. Volgende messen kregen een lichte opfrissing op de Suehiro : - Koshaku 222 Takigawa Co - Mituon 800 - R.Ribbon.S Rosette 74 - Dream 925 Yasuki Steel - Royal 161 - Tanifusji 154 - Sub 65 Wasa Steel - Diamond 1072 - Yukio Kamijo - 2 * Sunstone Hallow Ground - Daishi 1072 - Spalding 411 - Hoshitombo 6000 - Hoshitombo 8000 13/16 - Leondarda Da Vinci Koraat - Koraat 7/8 - Heljestrand Eskiltuna - Puma Solingen - Welt Shultz - Dorko 43 - Ralf Aust 5/8 - Iwasaki 5/8 Zwart - Iwasaki 33 1/2 doorzichtig - Cape Kennedy Nt-77 Tanifuji 13/165 - Gold Rex 1072
 11. Paradigm 17 4 feather razorock plissoft syntheet strop shoppe london morning floid blue blue de Chanel asb fijn weekend heren
 12. Is een zeer goede razor !!!!
 13. waw prachtige high key photo, maar ook een heel prachtige compo.
 14. razorock plissoft timeless 0.95 scalloped polished polsilver super iridium Tobs sandalwood creme Tobs sandalwood asb Tobs sandalwood asl Alles ging goed tot ik in mijn wagen zat : shit rotdag, geschoren en 1 gang vergeten. Goed maar dus hoegenaamd niet .... De rest van de dag zal ik dus maar moeten doorbrengen als een halfgeschoren Belg. Tja sic fiat, sero at initium.
 15. @harkos : Mocht je daar toen al mee rijden ? Nee een trike is wel tof maar je staat net zoals een auto in de file. Is dus ook niet aan mij besteed.
×