Ga naar inhoud

Hanskoning

Gouden donateur
 • Aantal items

  9090
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Hanskoning

 • Titel
  Walbusch B5
 • Verjaardag 02-08-60

Persoonlijke informatie

 • Beroep
  Eerzaam burger.
 • Woonplaats
  Utrecht
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-01-78

Recente bezoekers van dit profiel

96 profielweergaven
 1. Help: verkleuringen huid?

  Dan wordt het misschien een kwestie van uitsluiten en met een vaste set scheergerei te beginnen en als er irritatie optreed de dag daarna één product vervangen.
 2. SvdD 11 december - 17 december

  Omdat de advent en Kerst periode slechts één maand duurt mag deze heerlijke combinatie om de dag acte de presence geven. En met de Maseto 26mm Finest Silvertip ontstaat er al snel een weldadig koelend en vettig schuim. Het Kai mesje werd na tweemaal zijn kunnen in de iKon B1 te hebben laten zien vandaag geplaatst in zijn moeder de Mulcuto Nadelspitzen om zo te bezien of er verschil is in deze scheerhoofden. En deze is er in mijn optiek wel degelijk de Mulcuto is effectiever als haar iKon nakomeling. Hij blijft comfortabel maar vraagt wel meer aandacht als de iKon.
 3. Help: verkleuringen huid?

  Misschien een heel andere ingang maar heb je recent (andere) medicijnen voorgeschreven gekregen?? Ik mag elke dag al een flinke dosis hiervan tot mij nemen zonder enig probleem echter toen ik vier weken geleden weer eens door de rug ging kort en langdurende morfine en diazepam geslikt en na een week of twee ontstonden er flinke rode plekken op de wangen en halsstreek die nog veel erger gingen branden en jeuken na het scheren.
 4. Meld hier je forum-problemen

  Dank weer voor je snelle reactie
 5. Show je aankopen!

  Ik ben me van geen kwaad bewust Snuffiedenkelijk de favorieten lijst van zepies die ik ooit eens in een moment van ontspanning had aangemaakt per ongeluk meegenomen Trouwens jij ook nog niets gehoord van Mama Bears? was toch weer mooi vertaald door je
 6. Meld hier je forum-problemen

  Oké kreeg ook onderstaande mail zie alleen dat ik een andere postcode heb. Hallo Hanskoning, We hebben 3 mislukte loginpogingen op je account gedetecteerd vanuit Utrecht, Provincie Utrecht, 3564 Als jij dit niet was, dan kan iemand anders proberen toegang te verkrijgen tot je account. Deze loginpogingen zijn mislukt en we hebben het IPadres geblokkeerd, dus geen verdere actie is benodigd. Je kunt voor de zekerheid je wachtwoord wijzigen voor verhoogde veiligheid, zeker als je hetzelfde wachtwoord ook op andere plaatsen gebruikt. Wijzig het dan ook daar. Als jij dit was kan je deze email rustig negeren, je kunt opnieuw inloggen om 14-12-17 11:51
 7. Show je aankopen!

  De zepen uit Griekenland zijn binnen welke -hoe het kan weet ik niet- bijgevoegd waren in de doos met kappersgoederen voor mevrouw Koning.
 8. Show je aankopen!

  @jos schenau Heerlijke Finse zeep met een fantastisch schuim. De geur zo op de puck is licht echter bij het opschuimen vind ik de geur mooi loskomen, voor mij één van de mooiere wat diepere dennengeuren.
 9. Meld hier je forum-problemen

  Tegen het eind van de morgen na de scheerbeurt kreeg ik een melding dat een persoon drie maal tevergeefs heeft geprobeerd om in te loggen met mijn account. Daarna zelf ingeprobeerd in te loggen en dat lukte niet waarbij ik de melding kreeg dat er een bepaalde tijd gewacht moest worden, vervolgens naar het ziekenhuis geweest en nu bij terugkomst kon ik weer zonder probleem inloggen. Was dit een forum probleem?
 10. SvdD 11 december - 17 december

  Ik denk dat de TOBS zeep een uitstekend vergelijk is Chris.
 11. Show je aankopen!

  Natuurlijk wel een idee om onze professor in torsie en scheve zaken in deze te volgen en zijn aanduidingen hier over te nemen om zo duidelijkheid in de constructie van de krabber te duiden.
 12. De Slowchat

  Is Danny jarig?? Op zijn profief staat 30-11-1957 maar ik sluit me er helemaal bij aan en het mag natuurlijk elke dag dus nog veel gelukkige en gezonde jaren.
 13. SvdD 11 december - 17 december

  Hier kan ik het helemaal mee eens zijn
 14. Saponificio Varesino zeep

  En we hebben al zoveel oppervlakte water vervuiling, deze zeep zou verboden moeten worden
 15. Show je aankopen!

  Dus morgen volgens mij ook de eerste stap in torsie land Chris, tenminste als ik het goed heb, en dan direct met één van de schoonst scherende slant die er is, scheerplezier verzekerd.
×