Ga naar inhoud

Hanskoning

Gouden donateur
 • Aantal items

  10622
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Hanskoning

 • Titel
  Vivat Rex.
 • Verjaardag 02-08-1960

Persoonlijke informatie

 • Beroep
  Eerzaam burger.
 • Woonplaats
  Utrecht
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-01-78

Recente bezoekers van dit profiel

571 profielweergaven
 1. Gewoon op het forum geen probleem dus dan zou het aan Tapatalk kunnen liggen.
 2. Kirinite

  Knap stuk werk Roland, daar mag je een Talloch op nemen
 3. Zelf ook voor het scheren op de fiets een tochtje gemaakt over de beruchte hobbelige Belgische wegen mon belle ami???. Want zie ik nu daar PRORASO GROEN ?????????? Groen met die heerlijke koelelementjes? Plastieken krabber gebruikt??
 4. Verdrie de hele winter voor het eerst sinds vele jaren goed doorgekomen, slaat nu de verkoudheid toe. Dan is het goed dat de neus openmakende Eucalyptus geur van de AOS in combinatie met de frisheid van de Proraso tevoorschijn gehaald kan worden. Omdat het gisteren weer zo'n onverwacht fijne kennismaking was weer de varkenskwast tevoorschijn gehaald. De Mulcuto voorzien van het Feather mesje3x verzorgde een comfortabele reductie van de stoppels en een frisse afwerking dus het was een fijne scheerbeurt.
 5. Dank je Gert, luisterde iederéén nu maar eens naar immer altijd goede zeepraad.
 6. Ik herken het verdriet mijn jonge bling bling vriend om deze schone krabber weer te moeten laten gaan.
 7. Dit pleit niet voor je Harrie, Je moet dit op een professioneel scheerforum niet zo open en bloot genoemd willen hebben. Maar je hebt geluk, we hebben a.s. zondag minimaal twee uur reistijd om je van dit waanidee af te helpen. Neem dan wel die auto met die comfortabele stoelen mee want als mijn indringende therapie teveel voor je wordt zetten we de auto aan de kant en vervolgen we de sessie terwijl je lekker in de ligstand kan ontspannen. Als we maar wel voor de bbq bij Nienke arriveren oké??
 8. Dat plastic ach dat zal wel...........maar een zootje zeep is daarentegen natuurlijk wel interessant, betreft dit soms ook een zepie met citrus, mandarijn en van die heerlijk koelende pareltjes?
 9. Heel vervelend is dat Snuffie, kan je nog reclameren??
 10. Er schijnen dus volgens de heer efsk mensen te zijn die zich wél met een plastieken krabbertje kunnen scheren en daarnaast mijn jonge vriend die dan weer niet met een Gillette mesje uit de voeten kan, de wereld van het uekaz zit raar in elkaar. Ik ben blij dat ondergetekende daarin een positieve uitzondering is en met een milde glimlach van scheerwijsheid dit alles beziet Maar laten we ons nu maar weer richten op het echte scheren en daar was vandaag een nieuwe zeep van Mama Bears Elements of Bamboo aan de beurt. De kwaliteit is alom bekend maar nu had ik geen idee hoe Bamboe moest ruiken dus elke geur had me verrast. De geur van deze zeep is echter heerlijk "warm groen" en een ware voltreffer omdanks dat hij voor MB begrippen vrij bescheiden is. Ook weer eens een varkenskwast van stal gehaald en ik moet zeggen dat was weer een prettige hernieuwde kennismaking, in geen tijd geladen en in geen tijd een volle bak schuim geklopt. Het Feather mesje 2x in de Mulcuto en het zwaardere soortelijke gewicht van de metaallegering zorgde voor een uiterst rustige gang over de huid waarbij de stoppels soepeltjes weggegmaaid werden. Mooi glad resultaat is mijn deel en de afwerking met de Pitralon ook niet verkeerd.
 11. Met dat mesje is niets mis mee mijn jonge vriend, dus de verkeerde conclusie getrokken??
 12. Het laatste nieuws met de bevestiging van wat Eric al meldde. Zo te zien gaat het eerste maal opschuimen van ons forum zeepje gebeuren met onze dan ook nieuwe forum kwast. Hans, Sorry about the delayed response. They will be a standard 5.8 ounces of soap. We will have a matching balm and aftershave for you and the other members. It's a maybe on the bath soap, but the shampoo bars likely won't be until later. We are ordering the labels later this week, and will start full production once they arrive. I am hoping to have them out to you in May. I just need to finish the hazardous materials shipping training so that I can ship the aftershaves to you as well. Take care and have a great week, Rod
 13. Zoals de oplettende lezertjes zich zullen herinneren stond voor vandaag de tweede scheerbeurt met de geheel van kunsstof vervaardigde Mulcuto Schrägschnitt op het programma welke voorzien werd van een vers Feather mesje. Voor aanvang bedacht ik me opeens dat het zinvol zou zijn om voor de vergelijking haar metaal / kunststof zusje die meer meer gewicht in de schaal legt erbij te pakken. Begonnen met het geheel plastieken krabbertje maar zelfs met een Feather mesje dat oncomfortabele "hobbelig" gevoel. Dus op de helft van de eerste gang het mesje geplaatst in de metalen uitvoering en ja hoor daar is weer comfortabele doorsnijden van de haren. Opnieuw het bewijs dat zwaardere krabbers door hun natuurlijke druk voor mijn gevoel minder "springerig / happerig" scheren als de lichtgewicht varianten waarbij ik steeds het gevoel hebt dat ik me met een bot mesje scheer. Is dit een fraai gevalletje UEKAZ jawel maar de zwaardere variant geeft mij meer een rustig snijdend gevoel en dit voelt op de huid comfortabeler aan. Trouwens het resultaat laat niets te wensen over want je scheert je met deze Mulcuto mooi glad. Geen vijf keer testen dus deze plastieken krabber maar hij is al weer ingepakt en mag a.s. zondag weer terugkeren in de handen van mijn jonge bling bling vriend.
 14. slant SCHEEF!

  En zo te zien nog een zeer gaaf exemplaar.
 15. Als het over zepen gaat is mij niets teveel. Bij de weg je hebt wel een punt voor wat betreft het blikje Roland daar zit daadwerkelijk geen miligram teveel metaal in wat een slappe hap. Maar het kan nog wel even duren voor een nieuw verworven zeep hier voor het eerst gebruikt wordt Tjoolder, dus hoe hij opgeschuimd tijdens de scheerbeurt zich houdt daar moet ik je het antwoord schuldig blijven maar hoe hij uit de pot ruikt is als volgt. Ik zie trouwens nu pas uit onderstaande dat het een gelimiteerde uitgave blijkt te zijn. https://www.saponificiovaresino.com/svstore/en/shop/shaving/shaving-soap/manna-di-sicilia-beta-4-3-reformulated-sapone-da-barba-150g-in-limited-edition/
×