Ga naar inhoud

Johan

Gouden donateur
 • Aantal items

  3379
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Johan

 • Titel
  Wolfman
 • Verjaardag 09-05-1968

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Johan
 • Woonplaats
  De Meern
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-01-70
 1. Hiermee is het dan ook afgelopen, maar ik kon deze niet laten liggen
 2. En zo niet, dan heb je er in ieder geval van genoten
 3. Het is simpel voor mij; één goed en stevig mes, voor bijvoorbeeld helpen bij de Scouting, of dingetjes in huis of buiten, en één herenmesje voor wanneer ik iets luxer wil. Maar de waarheid gebiedt me te zeggen dat ik naast een functionele Victorinox en Opinel #6 ook nog vier Laguioles heb, en een Le Thiers. Op de een of andere manier komen ze aanlopen en willen dan niet meer weg.
 4. Muziek

  De rijbewijsstimulerende muziek begint zijn vruchten af te werpen [emoji14] Vandaag was het de beurt aan Robert Plant en zijn vrienden [emoji6] Volgens mijn dochter is het de generatiekloof ... in ieder geval gaat er eindelijk een rijschool gebeld worden komende week.
 5. @Harkos De Dark Spice moet ik dan misschien ook eens proberen. De "Mandarin" was inderdaad een openbaring voor mij; heerlijke geur. Alsof je een verse mandarijn afpelt en het sap uitperst. De Lavender vind ik een pure lavendelgeur. Heel natuurlijk, en een echte aanvulling voor lavendelliefhebbers. Sommige lavendelwaters ruiken te zoetig; daar heeft deze geen last van. Met de Lime is op zich niet zoveel mis. Maar ik vind het niet zo'n interessante geur. Limoen, en dat is het dan [emoji6] Ik denk dat ik voor een eerste bestelling van de grote flessen de Lavender en Dark Spice ga proberen.
 6. Ik zal komend weekend nog een uitgebreidere review plaatsen, maar mijn eerste impressie: Mandarin: super, moet je hebben! Lavender: top als je van lavendel houdt Lime: minste van de drie voor mij
 7. Forum BBQ :D ?

  Ik ook! Leuk plan
 8. @Yusuf de 30ml testers zijn al aangekomen! Ik heb allereerst de "Mandarin" geprobeerd. Echt mandarijn, alsof je een schaaltje met sap voor je hebt staan. Lekkere geur, en ik ben benieuwd hoe lang die blijft hangen. Eén dingetje; een van de flesjes zat niet helemaal goed dicht, waardoor de "lime" ietsje gelekt heeft. Geen probleem verder, maar misschien iets om aan de winkels door te geven, of bij de inkoop van de flesjes op te letten. Ik ben ook benieuwd naar de lavendel, maar die komt morgen aan de beurt.
 9. Hans, dan zeg je gewoon UEKAZ [emoji14] Ik ben zelf niet zo'n fan van de Kruidvat zeep, en in het algemeen van zepen waaraan klei is toegevoegd. Hoewel anderen zeggen dat kaolienklei de huid reinigt heb ik het idee dat het mijn huid vooral uitdroogt. Voor mij dus geen favoriet.
 10. Hoi Yusuf, Ik heb alleen drie testers besteld; lavendel natuurlijk, en mandarijn en lime. Dat geeft me wat om uit te proberen voordat ik een of meer grote flessen aanschaf Alleen jammer dat ze van de "Dark Spice" geen tester hebben, want daarin was ik ook geïnteresseerd.
 11. Dat is leuk! Ik ga de lavendel proberen [emoji4] Edit: niet gedaan, en in plaats daarvan de 30ml testers besteld Bedankt voor de leuke actie,@Yusuf
 12. Even een schaamteloze "cross post" naar een ander forum https://www.horlogeforum.nl/t/na-ed1963-chinese-chrono/139167 Overigens heb ik nog een Seagull 1963 chrono, maar zonder zichtbodem. Ik weet nog niet wat ik daarmee doe (maar als ik hem verkoop dan is dat gewoon voor een eerlijke prijs).
 13. De Slowchat

  Ik haalde gisteren een pakketje op, waarvoor ook geen briefje in de brievenbus was gedaan, en de dame bij de Primera verzuchtte dat het de laatste maanden een puinhoop was bij PostNL. Zij raadde iedereen aan om een klacht in te dienen, in de hoop dat er iemand wakker wordt in die organisatie. Ik heb er weinig vertrouwen in ...
 14. Niet echt een probleem, maar waarom heet het "Voorvertoning" en niet gewoon "Voorbeeld"? Of nog beter: "Bekijk reactie" en "Verstuur reactie".
×