Ga naar inhoud

Nix13

Lid
 • Aantal items

  491
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Nix13

 • Titel
  Astra Groen
 • Verjaardag 13-01-1976
 1. Nog een goede film gezien?

  Van de week naar kingsman geweest, wel grappigge film verder. Het leukst vond ik het toen je een rosewood bowl TOBS sandelwood te zien kreeg, en mijn wederhelft mij lachend en herkennend aankeek.
 2. SOTD 26 december 2016 - 1 januari 2017

  Gisteren met de voor mij nieuwe Dove Bismarck geschoren. Was wel een scheerbeurt die wat langer duurde als met de DE mesjes. Maar met maar twee hele kleine sneetjes mag ik toch niet mopperen. Het is immers pas de vierde keer met een open mes en die andere keren waren toch al een paar jaar geleden. Overige ingredienten voor de scheerbeurt waren de TOBS sandelwood en een Mule kwast. Een blokje vergulde hand aluim voor de vingers stroef te houden.
 3. Helemaal op!!

  Het is mij gelikt om eindelijk een potje vergulde hand en een prorasso groen leeg te krijgen. Die vergulde hand was ook mijn eerste scheeraankoop. En dat is al een jaar of drie geleden
 4. Ja, nu ook een straight bij BdF...

  Verleidelijk.
 5. Intiem scheren

  Hier ook gewoon met de DE. Lekker fris met de prorasso groen Alleen niet de splash
 6. Kunnen jullie dit ook leveren?

  Wennen in wat voor een opzicht?? Ik heb de harde zeep in zwarte schaal en de balsem, en vind deze qua geur erg hetzelfde en heel erg lekker.
 7. Kunnen jullie dit ook leveren?

  Ik weet niet of die al aangevraagd is maar de Jermyn Street Alcohol Free Aftershave Lotion 100ml Zag ik niet in de shop en zou deze samen met de sandelwood wel willen bestellen bij jullie
 8. SOTD 9 juni - 15 juni 2014

  Ook van mij weer een keer een shave of the day. Lekker de Muhle stylo in african blackwood weer eens van de plank gehaald. Lekker een Feather erin, en wat nemen we dan als zeep.... Juist om in de hout sfeer te blijven Tobs sandelwood in rosewood schaal. Blijft toch wel een fijne setup dit. De kop in combinatie met het gewicht van het handvat bevalt mij nogsteeds uitstekend. De Tobs blijft een topgeur met een lekkere bescherming. Om het te complementeren de as gel nog op het gelaat en ik kan er weer tegenaan vandaag. Fijn weekend alvast.
 9. TOBS harde zeep sandalwood

  De harde zeep heb ik ook in rosewood bowl. Ik vind het echt heerlijk ruiken. De crème heb ik niet en kan het dus niet een op een vergelijken.
 10. SOTD 28 april - 4 mei 2014

  Zojuist een late scheerbeurt. Als zeep maar weer eens de geraspte palmolive stick gepakt die ik van Marco heb gehad. Als kwast de alu handvat met de Black Fibre. Echt een geweldig kwastje. En de gillette Super Adjustable met een Feathers. Heerlijk glad in drie gangen en afgeblust met de Proraso splash. Nick.
 11. SOTD 28 april - 4 mei 2014

  Lekkere geur met mooie lekkere beschermlaag. Kwast is echt super. Wat ben ik blij dat ik met deze inkoopactie heb meegedaan. Schuimt deze Tabac binnen met een simpele draai op. De Gillette Super Adjustable blijft ook een fijn mes. Ook met de Feathers is dit voor mij een goede combinatie. Nick.
 12. Show je aankopen!

  Als je al van negen centimeter onder de indruk bent
 13. Tabac AS lotion

  Toch meestal voordeel combineren voor nog meer voordeel daar?
 14. SOTD 21 april - 27 april 2014

  Vanochtend een heerlijk relaxte scheerbeurt gehad. Even een ik momentje na een drukke week. De Tabac heb ik van mijn vriendin gehad. Heerlijk spul met een lekker luchtje. Ik denk dat ik die moet verstoppen want zij vind deze ook lekker ruiken. Verder bekende combi met de Feathers en de Super Adjustable. Lekker glad geschoren koningsdag beleven.
 15. SOTD 14 april - 20 april 2014

  De winnende combi voor heden ochtend is geworden... BBS shave met het mes op standje 8 5 en 3 Prettig pasen allen, Nick.
×