Ga naar inhoud

Nienke

Winkelier
 • Aantal items

  1365
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Nienke

 • Titel
  ATT Windsor CM1

Persoonlijke informatie

 • Woonplaats
  Made
 1. De Latrine

  Dat iedereen in de winkel welkom is nam deze scholekster wel erg letterlijk [emoji39]. Gelukkig weet ik wel hoe ik zo’n varkentje moet wassen en heb hem samen met lotte buiten weer laten vliegen.
 2. van harte welkom en veel lees-schrijf en scheerplezier natuurlijk!
 3. Ja we zijn de troon druk aant poetsen [emoji6]. Natuurlijk. Zet hem voor je opzij! Tot over iets meer als een week. Gelukkig bbqen we op gas [emoji12]
 4. Beste Heren, Dames en ander gevolg. Het is bijna zover. De echte voorbereidingen voor de bbq kunnen nu van start gaan. Van het over grote deel van de aanmelders heb ik hun bijdragen al mogen ontvangen. Hartelijk dank daar voor! (Op geven kan nog steeds, liefs dit weekend) Voor de geen waarvan we de bijdrage nog verwachten, graag ontvangen we die voor maandag a.s. Daarna moeten we namelijk het vlees bestellen. :D. Voor a.s. zondag: Heb je wat om te laten zien? Wil je iets ruilen of iets verkopen? Het kan en mag allemaal. We zorgen er voor dat er weer genoeg ruimte is om spullen uit te stallen. Ik verwacht hier en daar sowieso wat mooi hand gemaakte kwasten en een aantal scheerkommen uit eigen oven. Andere vaardigheden zijn natuurlijk ook van harte welkom. Bij binnen komst (rond 14:00) zullen er weer stickertjes liggen voor je naam. Zo kan iedereen makkelijk zien wie hij of zij voor zich heeft ;). Als dank voor het komen hebben we nog een kleinigheidje toe. Tot over iets meer als een week!
 5. Leuk heren en wat fijn om te horen Harrie! Tot over een paar weekjes. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 6. Goedenavond

  van harte welkom en veel plezier hier en met scheren natuurlijk
 7. Muziek

  De muziek strookte ook even niet met hoe ze binnen stonden en hoe ze over hun muziek schrijven hahaha. Zo zie je maar weer. Iets met een boek en de kaft die niks zegt [emoji6] Ondanks dat het niet was wat ik dacht dat het zou worden vond ik het nu ook weer niet echt slecht ofzo. Maar minder mijn kopje thee.
 8. Muziek

  Het kosten een hoop zoekwerk maar ik heb ze gevonden. De pine box boys..... Toen werd het bij mij even stil, want ik had er nog niet van gehoord. Morgen maar is luisteren of het ook wat is [emoji6]. (Overigens kwamen ze meer metal over in de zaak als de hillbilly foto van hier boven )
 9. Muziek

  Ik ga straks nog even zoeken of ik bekende koppen zie in speellijsten. Maar de geen met wie ik het langste aant kletsen was wist niet echt waar hij nu ergens was volgens mij hahaha alleen dat ze toerde door het zogenaamde noord Brabant [emoji12]
 10. Muziek

  Zo is iedereen heerlijk aan het genieten van het mooie weer en zo heb je je toko vol staan met een Amerikaanse band. Aan de heren te zien houden ze wel van een beetje rock!! Tijdens het kletsen er wel achter gekomen dat ze in Brabant spelen, maar vergeten de naam te vragen. Was even overdonderd met een heel hok vol ruige mannen
 11. Nieuw op het forum

  van harte welkom
 12. Koffie

  Sinds een week is hier ook de koffie koorts aangebroken. Na ja, bij Marijn dan. Elke avond worden er bonen gemalen en gaat het pruttel kannetje op het fornuis. Ik heb er zelfs al een nieuwe la voor leeg moeten maken. Dus naast de thee bieb hebben we nu ook een Koffie warenhuis Ik zal vanavond een foto maken van de bonen. Er liggen een stuk of 9 proef pakketjes waar van nu driftig uit gezocht word welke wel of niet te zui... drinken zijn Ow alle bonen (ook de kan en de bonenmolen) komen deze ronde nog van de compagnie uit Breda.
 13. 10% PAASkorting

  Fijne paasdagen iedereen! Niet te veel choco eitjes snoepen [emoji12] Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 14. De Latrine

  Mooi!! Zorg er goed voor [emoji106][emoji16] Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 15. Voor de bbq moet alles wel top in orde zijn. Gelukkig heb ik een lieve keukenzettert die mijn nieuwe kastenwand regelt. Al vraag ik me af of deze houding door alle monteurs ingezet word [emoji12] Opgeven voor 29 april kan nog steeds mannen! (En vrouwen natuurlijk)
×