Ga naar inhoud

Loei

Gouden donateur
 • Aantal items

  2891
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Loei

 • Titel
  Wolfman

Persoonlijke informatie

 • Woonplaats
  Almelo
 • Begonnen met klassiek scheren
  21-05-15
 1. Dat is inderdaad jammer, morgen een menthol zeep pakken om hem wakker te maken!
 2. Ik vind de TOBS vele malen lekkerder ruiken dan de Proraso, al vind ik de Proraso ook lekker ruiken. Geen ervaring met Lea, maar als ik dit zo lees moet ik die maar eens binnenhalen!
 3. Ik baal ook altijd als mijn neus het vertikt om mijn huid strak te trekken voordat ik het mes erlangs haal. Welke taak heeft jouw neus verzaakt vanmorgen?
 4. Een uur geleden het schedel glad gemaakt: ATT S1 Astra Superior Platinum (1) Razorock Plissoft Stiring Iced Pinapple Nivea ASB Ochtend scheren is dus totaal niet mijn ding, maar toch blij dat het hoofd weer lekker glad is. Vanavond het gezicht maar eens aanpakken met de shavette, ondertussen ga ik ook maar bijhouden hoeveel hoofd scheerbeurten ik uit een Astra haal. Wel een DFS.
 5. Jouw favoriete bier?

  @mhharsta De Blond van Gerardus doet mij niet zo veel, de Tripel heeft me wel aangenaam verrast!
 6. Lees en huiver Hans: https://nl.wikipedia.org/wiki/Commander_Keen
 7. Iets te ver onder de haarlijn in de nek Hans. [emoji14] Verstuurd vanaf mijn STF-L09 met Tapatalk
 8. Merkur 38C Astra Superior Platinum Jan Zoethout custom syntheet Stirling Iced Pineapple Nivea ASB De 38C toch nog maar eens gepakt. De laatste scheerbeurt was erg slecht en ik moest toch even bewijzen dat dat niet aan de krabber lag. Dat is gelukt uiteraard, een spekglad hoofd zonder moeite! Wel een beetje irritatie in de nek, de XTG gang iets te laag in de nek gedaan, maar geen ramp natuurlijk. Bij de 38C heb ik toch wel het idee dat ik op mijn hoede moet zijn. Misschien door het gewicht i.c.m. de mildheid, waardoor ik snel te veel druk heb gezet. Dit i.c.m. het gewicht kan de slechte scheerbeurt verklaren de vorige keer dat ik deze krabber gebruikte. Nu met een beetje aandacht en rust een fijne DFS.
 9. Hi, ik ben Yusuf

  Welkom!
 10. Kop en gezicht weer glad! Verstuurd vanaf mijn STF-L09 met Tapatalk
 11. Lang geurende aftershaves en/of colognes

  Geen cologne of after shave, maar Charactére van Daniel Hechter is een geurtje die je lang blijft ruiken naar mijn mening en kost weinig!
 12. Lord L6 Astra Superior Platinum Jan Zoethout custom syntheet Proraso rood Denim Black Zo, een hotel scheerbeurt. Kopsoppen ben ik niet gewend, maar met wat druppuls water op de kwast en op het hoofd toch een mooi schuim kunnen krijgen. Nu weer een fijn glad schedel. Die Lord is aardig wat effectiever dan de Windrose kopie die ik heb gehad, scheert lekker! Denim op het hoofd maakte het af. Een beetje prik, maar achteraf toch erg prettig op het schedel. DFS!
 13. Had je niet beter een S1, dan een R1 op kunnen scharrelen? Hmm misschien, maar met de nodige focus is het hoofd ook prima met de R1 te doen. Beide krabbers scheren wel ongeëvenaard glad voor mij, misschien komt de S1 nog wel in de collectie, heb dan toch enkel de kop nodig...
 14. ATT S1 Astra Superior Platinum Jan Zoethout custom syntheet Proraso groen Nivea Balm Een beetje vlugge scheerbeurt, met een beetje schade. Verder is die S1 een verrekte fijne slant die ik vaker kan gebruiken zonder dat het rauw wordt, lukte mij niet met de 39C of de Maggar Slant. Weer een zalig gladde kop. DFS.
 15. Scheerwinkel vlak over de grens?

  Klopt @Hanskoning , de keuze is daar echter wel groot. Omdat hij mijn créme ook in 2 weken op wist te maken... Zit er voor mij een potje Red Delicious van Stirling bij!
×