Ga naar inhoud

Loei

Gouden donateur
 • Aantal items

  2811
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Loei

 • Titel
  Wolfman

Persoonlijke informatie

 • Woonplaats
  Almelo
 • Begonnen met klassiek scheren
  21-05-15
 1. Waar zit je op te wachten?

  Mijn Strong Leopard 77-A shavette bevalt ook nog erg goed, alleen nog niet veel gebruikt, onterecht!
 2. SvdD 11 december - 17 december

  iKon 103 Rapira Razorock Plissoft TBS Maca Root Hema Shea Butter ASB De Rapira vandaag voor het allerlaatst gebruikt. In de Rockwel was een glad schedel niet meer haalbaar, in de iKon nog wel! Niet geheel comfortabel, daarom dus de laatste scheerbeurt. Eerder schreef ik ook een keer dat ik had geconcludeerd dat open kam niet mijn ding is, mede door deze krabber. Vandaag de nodige rust en aandacht toegepast tijdens het scheren wat resulteerde in een geweldige scheerbeurt. Dus voor nu kom ik even terug op deze uitspraak, de 103 is een zeer fijne krabber. Spiegelglad schedel dus DFS.
 3. SvdD 4-12 tot 10-12

  Weer een glad hoofd met Proraso rood. Verstuurd vanaf mijn STF-L09 met Tapatalk
 4. SvdD 4-12 tot 10-12

  Glad hoofd en gezicht! Verstuurd vanaf mijn STF-L09 met Tapatalk
 5. Show je aankopen!

  Ik ben benieuwd Hans!
 6. SvdD 4-12 tot 10-12

  Helemaal gelijk in Hans! De iKon is nog wel te betalen en zou ik wel op de gok kunnen bestellen, bevalt hij niet, dan op de markt. Voor de Calypso en zeker de Blackbird is dat wel een ander verhaal. Ik ga zo eens een oproep plaatsen in de markt. Wat beviel jou trouwens niet aan de iKon Tech?
 7. SvdD 4-12 tot 10-12

  Blackbird heb ik ook zeker naar gekeken! Momenteel heb ik een iKon 103 in bezit, erg fijn, maar ik ben wel tot de conclusie gekomen dat ik gesloten kam prettiger vind scheren dan een open kam, dit heeft niks met agressiviteit te maken. Vandaar dat ik erg graag de Tech zou proberen, al zal die wat minder vriendelijk zijn dan de 103. Helaas zijn de Blackbirds nog wel aan de prijs, ook al krijg je daar uiteraard iets moois voor.
 8. SvdD 4-12 tot 10-12

  Goed plan, straks maar eens een oproep plaatsen. Wat zou daar een geschikte rubriek voor zijn?
 9. SvdD 4-12 tot 10-12

  Ik zit nog te denken aan een iKon Tech, of een ATT Calypso, maar ik zou dan nog niet weten welke variant ik daar van zou willen. Wel een DE, maar qua agressiviteit weet ik het nog niet.
 10. SvdD 4-12 tot 10-12

  Gelukkig heeft hij me niet de kop gekost! Ondertussen nog wel op zoek naar krabbers die wel wat toevoegen.
 11. SvdD 4-12 tot 10-12

  Eigenlijk omdat het kan. Maar misschien is het wel wat onnodig extra werk. Aangezien de Gillette Tech te mild is voor een hoofdscheerbeurt moet ik die aankoop toch rechtvaardigen door hem af en toe op het gezicht te gebruiken. Achteraf moet ik Hans wel gelijk geven over zijn opmerking toen ik deze krabber kocht: De Tech voegt niks toe aan mijn collectie.
 12. Welke pre- en aftershaves hebben jullie in je bezit?

  Ik kan ook wachten. Ik zoek nog een iKon Tech en daarna met het budget weer groeien, of moet het toch een ATT Calypso worden...
 13. Welke pre- en aftershaves hebben jullie in je bezit?

  Eens eens eens! Laat maar weten hoe of wat via PB, ik doe mee!
 14. SvdD 4-12 tot 10-12

  Links hoofd, rechts gezicht. DFS!
 15. Welke pre- en aftershaves hebben jullie in je bezit?

  Ah, uiteraard! De Island Man balm staat nog steeds op de verlanglijst! Helaas heeft Maggard hem niet en Stirlings verzendkosten zijn niet zo fijn...
×