Ga naar inhoud

Kingjack

Gouden donateur
 • Aantal items

  2506
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Kingjack

 • Titel
  Wolfman
 • Verjaardag 31-07-1979

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Jacob
 • Beroep
  Probleemoplosser
 • Woonplaats
  Rotterdam
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-01-02

Recente bezoekers van dit profiel

275 profielweergaven
 1. slant SCHEEF!

  Mooi spul weer Richard!
 2. Apollo slant Polsilver super irridium VS 26 mm finest Acca Kappa - barbershop De Apollo komt qua comfort in de buurt van de Saba en is een tikkie effectiever. Het zal niet verbazen dat de huid glad en geheel intact is.
 3. Ribbon Yagi 28 mm syntheet T&H - Aspley Lekker hoor een Japans mes.
 4. Saba slant Rapira platinum lux Simpson tulip 2 T&H - Aspley De laatste keer met de Saba was fijn, het mesje trok ietwat de eerste ronde maar dat heb ik wel vaker met de Rapira’s. Morgen poetsen, jammer want het is een scheerjuweeltje.
 5. Dat is echt niet fijn Ron, hopelijk betreft het geen staal. Als het Spaanse zeepjes zou bevatten dan.........
 6. Muziek

  En een nieuwe plaat van een bandje waar ik wat puike herinneringen aan heb.
 7. Muziek

  Net een leuk plaatje aangeschaft, volkomen onbekend tot op heden.
 8. Het is wat het is. Qua Gillette mesjes bevalt eigenlijk alleen de Nacet, en dan voor een beurt of 2. In de echt “Agressieve” gekamde krabbers gaat een Kai meestal erg lekker. Voor een gesloten, recht of krom, vind ik de Polsilvers en Feathers prettig.
 9. Le Grelot OC Gillette Wilkinson Maseto 24 mm finest St James - Sandalwood & Bergamot De 2e keer met dit Franse poesje ging fluitend, jammer dat het mesje zo ruk is. Bijna geen aluinpijn en goed glad, met topstaal zou ik glimmen als een biljartbal. Blijkt toch weer dat de patatjes hier op Zuid wel dit soort materiaal kunnen hanteren en dat de echte mannen van vroeger.........
 10. Le Grelot monster Kai Maseto 24 mm extra dense zilvertip St James - Sandalwood & Bergamot Het monster is een monster. Na 3 rondjes knokken ben ik zo glad als op 12 jarige leeftijd. De aluin sloeg in als een bom maar dat mocht de pret niet drukken, kolere wat had ik een lol net in de badkamer!
 11. Dank je Hans, kan ik weer lekker slapen straks.
 12. Timeless SB 0.95 Kai Maseto 24 mm extra dense finest Tabula rasa - steampunk Na het middagdutje had ik plotseling zin in de Steampunk. Vroeger had ik een prachtig doosje om deze voortreffelijke zeep, geeen idee wat daar mee gebeurd is...... Het mag duidelijk zijn dat de Timeless probleemloos tekeerging op een laag heerlijk riekend topschuim, turboglad en klaar voor de speeltuin. Welverstaan de tweede vandaag.
 13. Inderdaad, het laatste restje trouwens. Ik neem de pot voor je mee naar de BBQ....
×