Ga naar inhoud

Barbiere di Figaro

Winkelier
 • Aantal items

  2878
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Barbiere di Figaro

 1. Of een goed alternatief?
 2. Beste Shaving Society leden, Na en in overleg met @Hanskoning leek het ons een goed idee om weer te proberen Stirling zepen aan te bieden. Dit natuurlijk vooral nav de nieuwe zeep "Varen" voor ons forum. Wij willen natuurlijk proberen om het op alle mogelijke manieren aantrekkelijk te maken, met inachtneming van onze eigen randvoorwaarden. Wij kennen niet precies de inkoopprijs, althans niet hoe die uitpakt na douane en andere formaliteiten. Dus is de vraag aan jullie, of jullie er wat voor voelen om de zepen via ons te bestellen en zo ja, welke. Er is een enorme lijst beschikbaar, waar ik o.a. d.t.v. @Hanskoning een soort voorselectie van heb gemaakt. Die hele lijst staat hieronder, de voorselectie heb ik in de vorm van een poll aan dit bericht gekoppeld. Daarin dan ook een optie om aan te geven dat je een andere geur wilt. Als er daar dan wat meer van zijn, dan check ik dat bij Rod. NB: Het is fijn als je naast de keuze via de poll ook nog even je keuze in een antwoord-bericht weergeeft. Varen Almond Crème Almost Heaven Arkadia Autumn Glory Baker Street Barbershop Bay Rum Ben Franklin Bergamot Lavender Black Cherry Black Ice Bonaparte British Leather Christmas Eve Coconut Lime Coniferous Dunshire Electric Sheep Executive Man Frozen Tundra Gatlinburg Gin & Tonic Glacial - Eskimo Tuxedo Glacial - Lemon Chill Glacial - Obsidian Glacial - Spearmint Glacial - Wintergreen Glastonbury Hot Apple Cider Iced Pineapple Island Man Lime Margaritas in the Arctic Mountain Man Nag Champa Naked & Smooth Orange Chill Ozark Mountain Peach Pearberry Pharaoh'S Dreamsicle Piacenza Port-au-Prince Pumpkin Spice Red Delicious Sandalwood Sandpiper Scots Pine Sheep Sharp Dressed Man South Padre Stirling Blu Stirling Gentleman Stirling Noir Stirling Spice Strawberry Bubbly Tea Tree Texas on Fire Tuscany Unscented w/ Beeswax Vanilla Bean Espresso Vanilla Sandalwood Weekend in Malibu Witchy Woman Laat maar weten, wat jullie er van vinden. Groet, Eric
 3. Beste kenners, We krijgen eind deze week een paar juweeltjes binnen van Le Père Lucien. Ik heb ze vast op de site gezet. Persoonlijk denk ik dat dit erg mooie zondags-zepen zullen worden, wat voor verzameling je ook al mag hebben. Misschien een leuke combi met de nieuwe Extro's? Jullie gaan ze wel vinden op de site he?
 4. Knap man! Met sporten? Of is het beheer van dit forum zo stressvol dat je niet meer aan eten toekomt?
 5. Welkom en veel plezier hier!
 6. Even iets dat ik niet begrijp, of dat niet werkt. Ik heb mijn stem aangepast van ja naar nee en dan blijft op een of andere manier toch de keuze voor dyna blue staan. Ik meen dat ik daar de enige in was?
 7. Wel de Fresh Rosemary @ChrisVanMeer, denk dat dat een heel fijne geur zal zijn. Ik hoop / vermoed dat het een beetje als de Martin de Candre zal zijn.
 8. Ik ga de keuze vanwege voor mij verkeerd handvat en kleur heroverwegen. De prijs die wel gunstiger is, maakt nog steeds dat ik er wel graag dan de kwast voor wil hebben , die ik ook voor mezelf zou uitzoeken. Sorry voor de twijfel.
 9. Dankje! Ik twijfelde zelf toen ik het vertaalde. Heb ik wel vaker met die ingrediënten, of dan heb je de Latijnse naam en zo. Of dan krijg je een zeep met geweldige moisturizing eigenschappen.....
 10. We krijgen ze nog binnen @Hanskoning, maar denk niet dat ze keihard zijn. Het enige dat mij opviel in de beschrijvingen was dat de Fresh Rosemary 200 gram inhoud heeft en dat deze een grotere dichtheid zou hebben. Lees: langer meegaat.
 11. Heb net gestemd, enthousiast vanwege de gezamenlijke actie en het unieke ervan. Heb ook een mooie uitgezocht denk ik met handvat 2 in dyna blue en et 26 mm knot maar: Ik las er misschien eerst overheen en zie in het draadje een prijs van € 140,-. Dat is wel weer wat overdreven vind ik. En ik herinner van de vorige actie dat we zo rond de € 90 - € 100 kwijt waren. Dat zou nu ook mooi passen. Dus mijn stem en keus waren misschien wat voorbarig?
 12. Als ik nog even mag inbreken, ik begreep van Rod dat de Varen in mei klaar zou zijn en dat dat samen zou vallen met het moment waarop hij ook wist of hij alcohol overseas kon exporteren.
 13. Ik heb dat zo goed mogelijk uit het Engels terugvertaald, maar we hebben toch voor zeep op talg-basis geen betere benaming? En Shea boter, is dat er dan in het Nederlands ook?
 14. Formule 1

  Voor wie dit volgt of ooit gevolgd heeft: Over 20 minuten op BBC1 de laatste en beslissende race van dit seizoen.
 15. Dit seizoen misschien al! Nog veel punten te verdelen en niemand heeft nog maximaal gescoord en ik zie er ook niet eentje gaan overheersen. Als RB in Baku beter mee kan dan vorig jaar en dan, zoals Ricciardo zegt, in Europa nog beter kan zijn, dan is de achterstand ook met twee goede races weggewerkt. Merc en Ferrari zie ik nog wel wat gedoe met elkaar en onderling krijgen. Raikkonen kan wel koel lijken, maar is natuurlijk wel ziek zwak en misselijk van zo'n race. En we weten allemaal van Rosberg, dat Hamilton niet zo'n heel vriendelijke teamgenoot blijft als je meer punten dan hem hebt. Dan krijgt Bottas ook plotseling de wereldpers over zich heen. Als Max nou een beetje terugschroeft en Renault nog een beetje opschroeft.....
 16. Twee keer een zeperd? Neuh, de eerste keer zou mooi geweest zijn en had ook voorgoed Hamilton op zijn plaats gezet. Hamilton buitenom passeren waar het niet kan, dat was echt super geweest! Tweede met Vettel zag er wel wat dommer uit dan het misschien was. Maar blijft Max' fout. En het is allemaal des te dommer omdat hij in twee wedstrijden veel punten verspeelt.
 17. Nu in combinatie met de bijpassende zeep nog iets goedkoper. Een fijne Tabacco Verde voor de warme dagen straks? Of de Bergamotto Neroli?
 18. TFS Linea Intenso as edt 30 ml, heerlijke geuren!
 19. Ziet er mooi uit de Varen!
 20. De verpakking van de zeep speelt ook een rol Hans; als het kleine plastic potjes waren, dan zouden we er zelf meer van inkopen en ook sneller even een paar samples regelen, maar nu is dat domweg niet zo economisch.
 21. Sorry Hans, We hebben van die zepen een paar stuks. Denk overigens niet dat ze gaan tegenvallen hoor.
 22. Yep, de lol is er wel weer van af. Was ooit fan van Hamilton maar dat is nu wel geheel over.
 23. Zeker koeler dan de Proraso groen @Hanskoning. Maar ook weer niet zo koud dat het onaangenaam is. Het is zoals ik ooit bij TFS al een keer had, dat de koude bij een tweede en eventueel derde pass echt flink merkbaar is. Op een echt warme dag is het samen met de aftershave best een mooie ervaring denk ik.
×