Ga naar inhoud

Barbiere di Figaro

Winkelier
 • Aantal items

  2777
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Barbiere di Figaro

Gouden donateur
 • Titel
  Wolfman
 • Verjaardag 04-09-09

Persoonlijke informatie

 • Beroep
  Winkelier
 • Woonplaats
  Zwolle
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-01-90

Recente bezoekers van dit profiel

32 profielweergaven
 1. Show je aankopen!

  Even een paar dagen teruggebladerd en altijd leuk om de "eigen" spulletjes weer voorbij te zien komen. Dank voor deze fraaie bevestiging dat DHL jullie weer heeft weten te vinden!
 2. Forumsoftware Donatie BdF

  VERKOCHT! Aan die meneer die net de zaal kwam binnenlopen en deze kans niet aan zich voorbij wilde laten gaan. Van harte Wietse en dank voor je bod. Ik zal je nog even per pb bijpraten. We hebben je adres, dus dat komt goed. Ook dank aan alle anderen die hebben meegeboden! Een volgende keer beter! Groet, Eric
 3. Goede (scheer) voornemens 2018

  Mooi Iwan! Misschien nog niet meteen een volledige 13e maand, maar je bent van harte welkom!
 4. Goede (scheer) voornemens 2018

  Leuk dat alle slechte voornemens (minder kopen, voorraad opmaken, minder uitgeven, niets meer uitgeven) al bij voorbaat door niemand geloofd worden en dat zelfs degene die het schrijft er ook niet in gelooft. Keep up the good work boys!
 5. Forumsoftware Donatie BdF

  ANDERMAAL,
 6. SvdD in de maak

  Errug fraai Chris! Mochten we nog eens een keer een paar producten fraai op de site willen hebben, dan moeten we maar eens buurten!
 7. Forumsoftware Donatie BdF

  Behoorlijk tevreden met de biedingen heren! Dat geeft een mooi aandeel in de forumsoftware en daar doen we het voor. Altijd al willen roepen: EENMAAL,
 8. Even voorstellen; Wietse

  Welkom en veel plezier hier!
 9. Forumsoftware Donatie BdF

  Hoewel de meest ideale eerste post altijd in het voorsteltopic plaatsvindt, vind ik dit wel een redelijke uitzondering daarop.... Ik denk dat vermelding in onze nieuwsbrief dit kan hebben veroorzaakt.
 10. Nieuwe forumsoftware

  Als het volgens verwachting verloopt, dan gaat onze donatie in de vorm van een fraai aantal producten, waarvoor ik graag naar ons bericht hierover verwijs: viewtopic.php?f=26&t=6321
 11. Forumsoftware Donatie BdF

  Beste scheervrienden, Vanuit BdF willen wij graag ons steentje bijdragen aan al het goede werk dat Chris aan het verzetten is om tot een vernieuwd fraai forum te komen. Zoals al beloofd, zouden wij daarvoor een mooie donatie doen in de vorm van een aantal producten. Onze gedachte is, dat deze dan naar de hoogste bieder gestuurd worden, maar onderling kunnen jullie natuurlijk ook "de buit" verdelen en gezamenlijk een hoger bod uitbrengen. De foto laat denk ik duidelijk zien, wat er allemaal bij zit. Het Omega kwastje is de geliefde 11047, de Pearl is een tto oc. De TFS Tabacco Verde is de oude pot voor de kenners en de vaste volgers! De Vitos is de 250 ml pre e dopo. Willen jullie je biedingen hier of per PB aan ons doorgeven? Voor de afwikkeling zal betaling van de opbrengst rechtstreeks ten goede komen van het forum. Verzending nemen wij voor onze rekening.
 12. Advent periode

  Mooie verhalen Hans, Ron en Harrie! Afgezien van jouw stukje Ron over de ondankbaarheid van je collega's dan. We proberen hier voor wat betreft BdF altijd het midden te vinden tussen de wensen van de klanten en de eigen rust. Dus als de kids straks vakantie hebben, dan willen we de laatste bestellingen ook wel verwerkt hebben. Grappig dat jij dat balansen nog zo benoemt Hans! Wij zouden dat ook moeten doen, maar hebben dat 2 jaar geleden nog uitgebreid gedaan en nu doen we dat dan maar wat beperkter... Het overkomt ons nogal eens dat iets nog op de site staat, want volgens de administratie nog op voorraad, maar dan is het al als extraatje meegegeven. Maar, om daarvoor dan alles nog een keer te tellen.... Verder is hier dan ook de rust zeer welkom en proberen we 2 weken gezellig door te brengen. Binnen die 2 weken zitten natuurlijk ook al een paar "besproken" dagen. Edit: Succes Rolf! Veel rust en gezelligheid toegewenst scheervrienden!
 13. Nieuwe forumsoftware

  Strak geregeld Chris! Donatie (in welke vorm ook) gaan we regelen!
 14. Show je niet scheergerelateerde aankopen

  Wat ziet dat er super uit zeg! Een vriend van mij bouwt zelf versterkers en ik mag dan zo af en toe testen (waardoor je telkens je best cd's weer opnieuw gaat luisteren dus echt heel leuk) Maar, wat is dit voor merk dan?
 15. Wat heb je niet gekocht of zit je niet op te wachten

  Is het echt voor scheermessen bedoeld ook Ron? Het lijkt me even geschikt voor sigaren? En er zit best veel ruimte tussen de plankjes, dus er kan best nog wat uitbreiding in.
×