Ga naar inhoud

Zaagmans

Gouden donateur
 • Aantal items

  126
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Zaagmans

 • Titel
  Vergulde Hand
 • Verjaardag 03-02-1980

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Ruud
 • Beroep
  Ontwikkelaar
 • Woonplaats
  Zutphen
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-04-15
 1. Show je aankopen!

  Ming Shi 2000s, $2 op AliExpress. Helaas geen vergelijking met de Merkur, maar deze voelt erg solide aan. Ik zag laatst op youtube een filmpje van PaulH Films, waarin hij deze ook gebruikte. Dus uit nieuwsgierigheid heb ik 'm ook besteld. Hij scheert echt prima. Heb de bijgeleverde mesjes nog niet gebruikt.
 2. Voorstellen

  Welkom hier!
 3. Show je aankopen!

  Pakketje van BdF binnen. Man man man die Bay Rum wat een kruidnagel zeg...wow. En die Osage Rub, doet mij in eerste instantie denken aan Vicks Vaporub Floid Blue is nu toe het lekkerst (vind ik).
 4. Show je aankopen!

  Dat veranderd weinig aan die heerlijke geur Moet wel ff wennen aan de geur. Maar dat komt vast goed.
 5. Show je aankopen!

  Die waterlyptus, best aparte geur... Maar eens zien hoe die ruikt als ik 'm heb opgeschuimd. Derby mesjes er bij gekregen. Zonder aan te geven bij de bestelling, hebben ze er een bedrag op de verpakking geschreven die zo door de inklaring van de douane kwam Goede service van Italianbarber. RazoRock Baby Smooth en RazoRock 400 met zwarte plissoft. De Baby Smooth is van aluminium dus lekker licht. De 400 plissoft voelt stugger aan dan m'n occitane plisson. Het handvat voelt solide aan. Ik vermoed dat dit een fijne is voor m'n scheerkom.
 6. Waar zit je op te wachten?

  Bdf: Tube Prep Testgeur: As Pitralon Original Testgeur: Aqua Velva as Testgeur: As Osage Rub Testgeur: As Floid Blue Testgeur: As Bay Rum ItalianBarber: RazoRock Baby Smooth RazoRock 400 synthetic shaving brush (noir Plissoft) Catie's Bubbles Waterlyptus
 7. Veranderingen

  Gefeliciteerd en succes! (maar dat gaat vast goed komen)
 8. Kunnen jullie dit ook leveren?

  Ik juich dit alleen maar toe! Ik wil graag een geur proberen voordat ik 300ml er van bestel. Goed bezig!
 9. Koffie

  Als dat voor jou goed genoeg is, dan is dat toch prima? Ik heb een bonenmaler van de Aldi gehad en nu eentje van een 300 euro. Ik merk het verschil echt wel in de maling van de bonen (en dus ook de smaak die de bonen afgeven aan het water die er doorheen wordt gedrukt). Kortom het is dus heel persoonlijk.
 10. Stirling Shaving Society limited edition

  Ik neem ze allebei!
 11. Test ook: Gladjakkers scheercrème

  Vanmiddag geschoren en de geur deed mij in eerste instantie denken aan Aqua Di Gio. Maar ik kan er helemaal naast zitten. Schuimt gemakkelijk op, maar eenmaal een laag aangebracht, moet je wel snel zijn want het schuim neemt snel af. Zonder te vroeg conclusies te trekken zal ik de komende week ook nog de crème gebruiken. Later meer dus.
 12. Test ook: Gladjakkers scheercrème

  Hoi Nienke, ik heb je een PB gestuurd.
 13. Winkel

  Ik weet dat ze bij Sigarenmagazijn Schimmel in Zutphen een 3/4-tal verschillende TOBS scheercreme's verkopen en ook nog wat TOBS aftershave en scheermessen/-kommen/-kwasten (volgens mij van Muhle of Edwin Jagger). Maar het aanbod is wel minimaal. Mocht je een keer in Zutphen zijn, kan je daar even langs lopen. Expertise in de winkel over de producten, weet ik niet, aangezien het niet hun core-business is.
 14. Nu weer sneller shoppen?

  De site is inderdaad duidelijk sneller te bekijken!
×