Ga naar inhoud

talibeard

Gouden donateur
 • Aantal items

  3372
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over talibeard

 • Titel
  Wolfman
 • Verjaardag 16-06-1964

Persoonlijke informatie

 • Woonplaats
  Helmond
 1. Is al eerder ter sprake geweest maar dit kwastje is gemaakt van haar van een paard met een krulstaartje... Ziet er naar uit dat je toch met een oude forumbekende aan het opschuimen bent!
 2. Dan is-tie in ieder geval Turks; dat heeft landcode 869....... Overigens, is het deze? Schijnt ook een Temizel te zijn maar is in het scheerwereldje vooral bekend als "bestshave #6".
 3. Zeer zeker wel!! Maar er is maar één manier om daar achter te komen.
 4. De Latrine

  Tja Roland, Erato zal wel vorstverlet hebben gehad toen deze poëet zijn inspiratie opdeed ben ik bang....
 5. En dat is nou het enige geldige excuus dat ik tot nu toe gezien heb om een kwastje niet mee te tellen!
 6. Wat een selectieve tellers hier allemaal zeg. Dat jullie eega's dat accepteren prima, maar hier is iedere kwast er één hoor, of je hem nou fijn vind, driedubbel hebt of per dozijn.
 7. De Latrine

  Ach heren, wat zou de lol nog zijn als er niet af en toe een ietsepietsie off topic gegaan mocht worden al is het maar om te kijken of onze moderatoren wel bij de les blijven. Dat we elkaar vervolgens dat weer verwijten lijkt op het bekende potten- en ketelsverhaal en lijkt me, behalve nog meer off topic, vooral overeenkomsten hebben met een bijbels verhaal over splinters en balken. Die staken ze toen in hun ogen namelijk.
 8. Niet meetellen??? Eerste tekenen van ontkenning? Enfin, de Trekpleister kwast hoort zeker bij de betere helft (in prestatie toch) in mijn verzameling en als we het over dezelfde goedkope Chinees hebben, nou daar is iets merkwaardigs mee aan de hand. Hij begon superzacht, kleur afgevend en niet in staat om voor meer dan één scheergang schuim te maken maar ontwikkeld zich alleraardigst. Het lijkt wel of-ie behandeld was met een soort van wasverzachter die er nu uitgespoeld raakt; borstel stugger, schuimt veel beter en geeft een veel beter gezichtsgevoel zogezegd. Hoort nog steeds niet bij mijn favorieten maar dat is inherent aan die enorme diameter; qua gebruik valt-ie steeds meer mee.
 9. Tja, voor dit jaar ben ik er nog niet uit; ik heb echt geen zin in mijn gebruikelijke Tabac stick en heb ook voor wat betreft de krabber en kwast een zekere keuzestress. Dat worden vast twee krabbers, twee kwasten en misschien zelfs wel twee zepen.....
 10. Nou ben ik dit draadje wel begonnen maar een lijstje heb ik nog steeds niet afgegeven dus dat wordt toch eens tijd! Omega varken: #10019, #10066, #40033, #50014, #50068 en twee Beuntjes varken/das: 11047 (2X) Vulfix varken: #6, #9, #2189 (3X) varken/das: #10, #404 Grosvenor pure: #405 Strand super badger: #660S small, #2273 Simpson pure: Coate's Fitzwilliam best: Wee Scot, Special, Berkeley 46, Commodore X1, Classic 1 Dat waren de hoofdleveranciers. Verder nog; - Il Ceppo varken - Mühle varken - Vero varken - Spokar, danwel paard, varken of mix; alle drie de versies komen voor. - Semogue 1520 & 1438 - Victoria varken (1X) en mini reisvarken (2X) - Hans Baier Zilverspits - Chinese das (?) - Chinese das (ZY) - Wilkinson pure & mix - the Grooming Co. syntheet - Bestshave #6 Dat levert 41 entries dus mag ik nog een dozijn....
 11. Staafjes!

  Mmm, dat was een soort van automatisme van mijn kant en ik ging er van uit dat het algemeen bekend was.... Waar het in dat draadje om gaat is dat je een product achter elkaar opmaakt; het begon met iemand die tot 2017 vooruit kon en vervolgens kwam er iemand die dat (vermoedelijk gekscherend) tot 3017 kon. Om daar nu eens iets aan te doen gingen de heren één product gebruiken van begin tot eind; achter elkaar opmaken dus. En daarvoor vind ik Speick dus niet prettig genoeg, vandaar.
 12. Staafjes!

  Dat vind ik ook, althans bij incidenteel gebruik. Als '3017' product echter vind ik hem uiteindelijk gewoon niet goed genoeg. Speick is voor mij echt zo'n product dat het prima doet en je kunt niet echt de vinger op de zere plek leggen maar bij dagelijks gebruik valt-ie af voort mij.
 13. Ik ben er bang voor......... Dit en deze zijn wel echt. Als de jouwe aankomt zijn er wel een paar dingen waar je op kunt letten en de makkelijkste is of er gietnummers in de boven- en onderplaat zitten; bij een echte Lord staan er nooit gietnummers in.
 14. Als je een echte gescoord hebt (ja, er zijn hopen fakes op de markt...) zul je daar vast plezier aan beleven!
×