Ga naar inhoud

Judgement

Lid
 • Aantal items

  103
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Judgement

 • Titel
  Vergulde Hand

Persoonlijke informatie

 • Begonnen met klassiek scheren
  01-09-12
 1. Waar zit je op te wachten?

  @ChrisVanMeer Jazekers hier is het om +/- 12 uur binnen gebracht. En mamma mia wat een mooie verpakking van de potten, laat dat maar over aan de Italianen, en een donders lekkere geur welke je tegemoet komt wanneer je de potten opent. Ben er erg blij mee!
 2. Waar zit je op te wachten?

  Hier ook precies hetzelfde Chris. En volgens de beschrijving had de zeep er vandaag moeten zijn. Gelukkig hebben nog wel wat in de kast staan
 3. Waar zit je op te wachten?

  3x PannaCrema inclusief de Black Friday korting
 4. Black Friday

  Ik denk dat dit maken heeft met het hoge kortingspercentage welke vandaag geld. Maar heb de vraag wel bij hun neergelegd. Wacht dus af.
 5. Black Friday

  Jij hebt tenminste al antwoord. Ik nog niet Hier is het ook uiterst stil. Wachtend op hun antwoord geef ik ze nog het voordeel van de twijfel dat het om een technisch probleem gaat. Hebben jullie het al opnieuw geprobeerd om te bestellen? Wellicht gaat het nu wel goed.
 6. Black Friday

  Ik onderschrijf het relaas van EFSK ook. Zat net na twaalf uur een bestelling te plaatsen toen ik het probleem tegen kwam. Ik heb hierop een mail gestuurd en vanochtend een antwoord gekregen. Het was een software fout aan hun kant en het is opgelost. Ik heb zojuist drie potten besteld en daar dan ook de korting op gekregen. Moest nog wel even €18 aan verzendkosten betalen. Maar dat weegt uiteindelijk niet op tegen het voordeel. Dus mochten er nog mensen twijfelen de korting werkt juist en er is nog voorraad.
 7. Stirling Shaving Society limited edition

  Oh dat valt nog goed te doen
 8. Stirling Shaving Society limited edition

  Wat is de minimale grootte die we moeten afnemen bij Rod ivm het ontwikkelen van een nieuwe geur.
 9. Stirling Shaving Society limited edition

  Super gedaan Chris. Heb het ook ingevuld.
 10. Stirling Shaving Society limited edition

  Ik ben dan ook in voor alle beide de varianten. Graag dan wel een wat sterker methol aandeel om een goed verschil te krijgen tussen de zepen.
 11. Stirling Shaving Society limited edition

  Ik ga ook voor deze variant. En dan zonder menthol graag.
 12. Waar zit je op te wachten?

  De bestelling van Hanskoning maakte mij dus danig nieuwsgierig dat ik even op de link gedrukt heb. En inderdaad de verzendkosten zijn erg laag. Dus hopakee maar in de winkelwagen gedaan en besteld. Komt op 15 juni binnen volgens de e-bay prognose. Ideaal vaderdag cadeautje zullen we maar zeggen. Ben erg benieuwd naar deze crème ken het merk nog niet en dus ook naar de geur van deze ook niet. Wachten......
 13. Lavendel aftershave?

  Le Pere Lucien heeft zelf ook een heerlijk naar lavendel ruikende after shave lotion. Ik heb deze zelf ook en ik inderdaad hem heerlijk subtiel.
 14. Try A straight razor

  Zo een week later met het proberen van een open mes. Las ik enige vorm van jaloezie dat het bij de eerste keer zo goed ging? Nou ik kan jullie geruststellen, bij de tweede poging meende ik dat ik ook wel een tweede pass kon veroorloven tegen de vleug in. Nou dat heb ik geweten, ik zag eruit alsof ik heb liggen stoeien met een troep leeuwen. Waarbij de eerste pass trouwens wel goed ging. Daarna maar even twee dagen met de vertrouwde Joris krabber geschoren. Donderdag weer geprobeerd en ging wederom, op twee kleine sneetjes, weer goed. Het mes werd wel wat trekkerig omdat ik geen strop heb. Maar is het bevallen het scheren met open mes? Ja. Bevalt het zo goed dat ik één wil aanschaffen. Ja beslist, om de techniek verder onder de knie te krijgen en het gevoel is erg goed na een scheerbeurt. Dus we gaan opzoek naar een goede en mooi mes + een strop. Iemand suggesties?
 15. Ontwikkeling ambachtelijk scheerzeep

  75 gram is een mooie hoeveelheid.
×