Ga naar inhoud

Judgement

Lid
 • Aantal items

  109
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Judgement

 • Titel
  Vergulde Hand

Persoonlijke informatie

 • Begonnen met klassiek scheren
  01-09-12
 1. Ja klopt deze bedoel ik dit maakt hem, in mijn ogen, helemaal af. De XC70 is nooit in een T5 geleverd geweest. Dit is 2.5T low pressure turbo. Iets minder vermogen maar voor het dagelijks verkeer veel prettiger inzetbaar. De T5 turbo komt pas bij 3000/ 3500 toeren echt op stoom en bij deze al 1500. Ook is het maximale koppel dan al beschikbaar.
 2. Die kleur is alleen leverbaar op de Ocean Race uitvoeringen. Ten tijde van deze XC70 leverbaar was kon je hem ook nog in een V70 en een XC90 krijgen. Deze Ocean Blue 1 is feller van kleur dan de varianten van 2011 en later de zogenaamde Ocean Race Blue II. Super mooie auto Eric zelfs de 17 inch wielen zitten er onder en die zie je niet vaak. Wellicht de side scuff plates nog overwegen om het geheel af te maken.
 3. Is het wellicht ook een optie om poll te houden hoeveel menthol in de zeep wenselijk is? Met de meeste stemmen als winnaar uit de bus. De snelheid zit er lekker in Hans, top.
 4. Welkom

  Welkom Yusuf, Ik ben erg benieuwd naar de jullie producten de achtergrond ervan.
 5. Ik ben wel een voorstander van iets wat wij omschrijven als typish Nederlands. Persoonlijk vind ik het erg leuk om zo'n zeepgeur erbij te hebben. In de eerste inschrijving konden we kiezen tussen een niet menthol variant en een variant waar dit wel in verwerkt is. Wellicht behoort dit nog steeds tot de mogelijkheden. Mocht dit niet zo zijn sluit ik mij aan bij de variant welke de meeste stemmen krijgt.
 6. Ook ik heb me ingeschreven en een man van mijn (geschreven) woord dus neem de bestelde zepen af.
 7. @ChrisVanMeer Jazekers hier is het om +/- 12 uur binnen gebracht. En mamma mia wat een mooie verpakking van de potten, laat dat maar over aan de Italianen, en een donders lekkere geur welke je tegemoet komt wanneer je de potten opent. Ben er erg blij mee!
 8. Hier ook precies hetzelfde Chris. En volgens de beschrijving had de zeep er vandaag moeten zijn. Gelukkig hebben nog wel wat in de kast staan
 9. 3x PannaCrema inclusief de Black Friday korting
 10. Black Friday

  Ik denk dat dit maken heeft met het hoge kortingspercentage welke vandaag geld. Maar heb de vraag wel bij hun neergelegd. Wacht dus af.
 11. Black Friday

  Jij hebt tenminste al antwoord. Ik nog niet Hier is het ook uiterst stil. Wachtend op hun antwoord geef ik ze nog het voordeel van de twijfel dat het om een technisch probleem gaat. Hebben jullie het al opnieuw geprobeerd om te bestellen? Wellicht gaat het nu wel goed.
 12. Black Friday

  Ik onderschrijf het relaas van EFSK ook. Zat net na twaalf uur een bestelling te plaatsen toen ik het probleem tegen kwam. Ik heb hierop een mail gestuurd en vanochtend een antwoord gekregen. Het was een software fout aan hun kant en het is opgelost. Ik heb zojuist drie potten besteld en daar dan ook de korting op gekregen. Moest nog wel even €18 aan verzendkosten betalen. Maar dat weegt uiteindelijk niet op tegen het voordeel. Dus mochten er nog mensen twijfelen de korting werkt juist en er is nog voorraad.
 13. Wat is de minimale grootte die we moeten afnemen bij Rod ivm het ontwikkelen van een nieuwe geur.
 14. Super gedaan Chris. Heb het ook ingevuld.
×