Ga naar inhoud

efsk

Gouden donateur
 • Aantal items

  11708
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over efsk

 • Titel
  Jonestown Aloha
 • Verjaardag 01-01-1970

Persoonlijke informatie

 • Beroep
  Men neme het heden, een stip en de horizon
 • Woonplaats
  De Buitengewesten
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-01-70

Recente bezoekers van dit profiel

458 profielweergaven
 1. slant SCHEEF!

  Merkur blijft een vaste waarde en terecht. De 36 hebben we al gezien, met verzilverde greep en chromen kop. Tot ik deze kreeg wist ik niet dat het ding ook volledig chroom bestond.
 2. slant SCHEEF!

  Deze Ibsen kennen jullie al. Weliswaar niet als Ibsen, maar wel als Liese en als Geniol. Mooi spul.
 3. slant SCHEEF!

  Fasan is onderwijl natuurlijk welbekend, heeft al vaker gefigureerd in dit draadje en tevens de inspiratie voor de Phoenix bakelieten OC slant. Ook dit exemplaar is bakeliet, in wat PAA oxblood zou noemen. En dat maakt het interessant. Dit namelijk is de oer-Fasan. Voor zover ik heb kunnen vinden was alleen de eerste generatie Fasan rood. Het lijkt erop dat het mesje bij dit exemplaar iets verder uitsteekt dan bij de latere plastic modellen. Dat moet ik nog nameten. Feit is wel dat het lekker scheert.
 4. slant SCHEEF!

  Het lijkt er inderdaad op dat de greep chroom, de kop meer nikkel is.
 5. Morris & Forndran Alibaba 22mm Flattop in Blonde Badger, Ivoorwit Vreto - Opium Ibsen - Driedelig, korte dikke schroef (t) Voskhod (1) Tunney aluin Het kleinste kwastje uit het assortiment met grootse prestaties, zo ook met deze zeep. Geweldig schuim weer, met een prachtige geur: kruidig, hout, licht citrus, met een licht zoete benzoe basis. Zo'n anderhalf uur na het scheren blijft een beetje patchouli-toon over. Een Ibsen vandaag, en dat is altijd leuk, hoewel soms een aanslag. Met een verse Voskhod echter was het vandaag een feestje. Spekglad in drie, beetje prik van de aluin, en een hapje uit mn rechtertragus. Ja, ik was ook verbaasd.
 6. Zo'n mooi rijtje, en dan opeens de kruidvat dagennachtcreme. Dat ziet er vreemd uit
 7. Had je mn SvdD van gister gelezen Hans had je geweten dat het een niet bijster lichte, totaal metalen krabber was die ik gebruikt heb. Ook had je geweten dat ik gister reeds schreef te zeer te hebben geharkt. Kortom: mijn constatering van heden is neit een nieuw inzicht, doch een bevestiging van wat ik reeds wist. Dus.
 8. In de spiegel kijkende vandaag moest ik toch concluderen dat ik gister eigenlijk een klotescheerbeurt heb gehad. Slordig geschoren, en de puntjes zijn nog immer zichtbaar.
 9. Declaration Grooming Washington B3 Nebula Vreto - Mystic Woods Pomco - korte schroef afwijkende greep (t) Voskhod (4 denk ik, in ieder geval weg) Tunney aluin Als van de Vreto gewend: geweldig schuim. Vol, vet, romig, goedscherend, redelijk tot goed verzorgend, prima. De geur is inderdaad hout, bosrijk, mos, hars, erg aangenaam. Doet wat aan de SV - Felce Aromatico denken, maar dan minder denneboom, eerder wat loofhout, sandel/cederhout. Zeer aangenaam. Beetje te rap aan de slag, waardoor een beetje geharkt. Gevolg goed glad, maar ook wat puntjes. Eigen bult dikke schuld.
 10. @Snuff dat zuigt dikke brokken man. Ik voel met je mee. @Hanskoning Plastic speciaal bedoeld voor de zwaarste baard, en dan zeg jij niet interessant. @onno Uit Servië.
 11. Een zootje zeep, en een zootje plastic
×