Ga naar inhoud

efsk

Gouden donateur
 • Aantal items

  10981
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over efsk

Persoonlijke informatie

 • Beroep
  Mooi man
 • Woonplaats
  De Buitengewesten
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-01-70

Recente bezoekers van dit profiel

150 profielweergaven
 1. Show je aankopen!

  Ik heb het spulletje nog niet genoeg onderzocht om te zien of het leuk kan zijn voor iemand. Eén open mes is verrot dus gaat weg, een ander is afhankelijk van hoe het eruit ziet na serieus poetsen, en wat er voor krabbers onder de derrie uitkomen is ook nog de vraag.
 2. italian barber

  postnl, de laatste keer dat ik daar wat kocht.
 3. Zegt aluin prik iets over je techniek?

  Bij mij kan prikkende aluin een teken zijn van teveel druk, of verkeerde scheerhoek.
 4. Hallo iedereen

  Welkom.
 5. Show je aankopen!

  De berg meuk waartussen ik een doosje meende te ontwaren. Ik had gelijk: het doosje zat erbij, maar dan met zonder krabber. Nu is dat niet een groot probleem, de in het doosje thuishorende krabber heb ik als dakloze verkregen, dus die kan ik nu mooi van een nieuw onderkomen voorzien. Vanuit de meuk komt wellicht nog wat op de markt, als ik het al niet wegtief.
 6. Show je aankopen!

  De zepen van @Barbiere di Figaro zijn binnen dus vanavond eens effe opklotsen om te ruiken. Uit de verpakking komt wel wat veelbelovends naar boven.
 7. Welke zeep en/of creme zou je nooit meer kopen.

  Ik heb vijf Meißner zepen, had een zesde, en heb een cremesample gehad. Deze allen behoren voor mij tot de makkelijkst schuimende zepen. Het enige wat ik me voor kan stellen is dat je een wat oudere zeep, versie 1 had. Die was minder, Ze hebben vervolgens goed naar de commentaren geluisterd en nu is het spul echt perfect.
 8. Scheermonnik scheerzeepcollege

  leuke actie.
 9. Waar zit je op te wachten?

  Mag Chris dan zelf niets meer kopen, hij toont mij wel plekken waar ik mn geld ook uit kan geven. Een kromme derhalve.
 10. SRP

  Bizar verhaal gaande mbt SRP. We hadden allemaal al door of gehoord dat dat verhuisd is naar StraightRazorPAlace.com, maar waarom bleef duister. Naar het schijnt heeft Lynn Abrams iemand ingehuurd voor de IT-kant van het forum, heeft deze persoon vervolgens alle andere admins buitegesloten, SRPAlace gestart en is alle traffic daarheen aan het sturen. Het nieuwe domein is dus een gejatte omgeving. Vragen naar wat er met het oude domein gebeurd is wordt door de moderators doodleuk "Verboten" genoemd, en Lynn is ook al een tijd niet ingelogd geweest.
 11. Morris & Forndran Alibaba 22mm Flattop in Blonde Badger, Ivoorwit Castle & Forbes - Cedarwood/Sandalwood Globus Reform (t) Kai (3) Tunney aluin Al dat Sandelhoutgepraat de laatste dagen deden me deze zeep pakken. Heerlijke zeep, heerlijk schuim, en met een heerlijke kwast duurt dat inschuimen te kort. Nu had ik gezegd een extra dag rust te nemen, maar daar dan weer geen zin in. Als compromis heden twee gangen in plaats van drie wat dan toch een aalglad gezicht opleverde. De hals is wel voel- doch niet zichtbaar haar aanwezig. De aluin deed niets.
 12. Waar zit je op te wachten?

  Je Paladin is vandaag in de UK gearriveerd.
 13. Eerste scheerbeurt en de vragen :)

  Je kunt je mes volledig verneuken met fout stroppen Onderdeel van de leercurve Je moet je realiseren: het is een kwestie van lange adem. De komende tijd leer je je mes hanteren, je leert hoe te kijken, je traint je niet-dominante hand, je leert het vasthouden van de goede hoek, je leert stroppen, je leert bijzonder veel en al die tijd verkloot je je mes want dat doe je nu eenmaal met leren. Op zeker moment ontdek je de perfecte scheerbeurt te hebben gedaan, en dan denk je hoera, en de beurt erna gaat het weer volkomen ruk. Dat is ok, dat hoort erbij. Spiegel, bril en alles in de weg ken ik. Dat is verergerd sinds ik aan de multifocaalbril ben. Nu moet ik mikken hoe ik mn hoofd houd om door het goede deel van het glas te kijken en dan ook nog zien wat ik moet zien. Het was effe aankloten Echter: ook hiervoor geldt: de aanhouder wint. Je wordt vanzelf zekerder in wat je doet. De vergelijking met slagroom gaat niet over de dikte op je gezicht, maar over de consistentie. De klodders schuim appeltaartdik op je gezicht smeren draagt niet bij denk ik. Klots lekker je gezicht wit en dat is ok. Verschillende open mes scheerders overigens hebben het schuim liever wat dunner, vloeibaarder dus, dan slagroom. Te dik schuim maakt dat ik mn mes niet lekker schoongespoeld krijg, maar ook dat de baardharen zich bij de snede ophopen. Dat scheert minder aangenaam, dus als ik dat merk voeg ik meteen flink water toe aan de kwast. Tegen de vleug is het lastigst. Al naar gelang je haargroei kan dat lastig blijven. ij mij bijvoorbeeld gaan op de hals tegen de vleug de meeste messen stuiteren.Kwestie van de goeie hoek leren kennen, vaak het mes wat vlakker tegen de huid, en korte snelle haaltjes. Dan: welke hand. Wat ik doe. Van boven naar beneden: links met links en rechts met rechts. Van beneden naar boven: links met rechts en vv. Overdwars, bij mij van oor naar neus, ook links met rechts vv. Voor mij houdt dat het makkelijkst vast bij het beste zicht. Enverder: strak trekken die huid.
 14. keuze scheermesjes

  De captain reds bevallen me wel uit de lordstal, en de lord in witte verpakking, effe kwijt hoe die ook weer heten, zijn zeker erg goed. Al dat andere spul steekt daar toch schraal bij af.
 15. Waar zit je op te wachten?

  Een kromme die ik al heb maar deze is in doos.
×