Ga naar inhoud

gyedema

Beheerder
 • Aantal items

  476
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over gyedema

 • Titel
  Astra Groen
 • Verjaardag 8 september

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Gerben
 • Beroep
  ICT
 • Woonplaats
  Ljouwert
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-01-70
 1. Chris en Emiel: allebei bijzonder dank. Dit was niet zover gekomen zonder jullie.
 2. Mezelf even voorstellen

  Welkom op dit forum!
 3. Restauratie

  Welkom op dit forum! Succes met je restauratie, en stel je even voor in het desbetreffende forum!
 4. Veranderingen

  Super hoor; geweldig als al die inspanningen dan toch tot een mooi resultaat leiden; feli!!
 5. Ik begrijp niet helemaal wat je met "recovery" bedoelt, maar dat je daardoor bestanden en foto's kwijt zou zijn is een hele rare. In dat geval heb je naar alle waarschijnlijkheid inderdaad een cryptolocker te pakken. Als je daar op tijd bij bent, dan is het zaak direct de pc op te starten en herhaaldelijk op F8 te blijven drukken totdat je kunt kiezen voor "systeemherstel". Als je dan Windows kunt herstellen naar een situatie van bv. een week geleden, zou je systeem weer ok moeten zijn, waarbij je bestanden bewaard blijven. Als het zo is dat je inderdaad een systeemherstel hebt uitgevoerd en je bestanden zijn nog wel op de hd aanwezig maar niet leesbaar, dan zijn ze inderdaad encrypted waarbij vrijwel zeker niets teruggehaald kan worden. Er zijn op internet (via Kaspersky) wel keys in omloop die kunnen werken, maar de laatste tijd lukt een groot gedeelte helaas niet. Maar je kunt altijd proberen; kijk op b.v. https://noransom.kaspersky.com/
 6. De Slowchat

  Marco gefeliciteerd!
 7. Florida water

  Ik ook niet. Even verplaatst dus.
 8. Dat is het inderdaad. Ze worden niet uit de uitbak verwijderd op de een of andere manier, maar zijn wel verzonden. Weird.
 9. Ik zal er ook eens naar kijken; is op zijn minst wat vreemd ja. Ik weet wel dat je bij b.v. Outlook verzonden berichten in kunt trekken als auteur. Maar dan nog krijgt de ontvanger een (extra) bericht: het verzonden bericht wordt gevolgd door een melding "bericht intrekken". Ik duik erin.
 10. Ik heb de laatste tijd met Lord en Captain mesjes toch wel een redelijk bloedbad.. De Fatboy op 5, en waar met b.v. Feather echt alles supersmooth gaat trek ik de boel met eerder genoemde mesjes vaak goed stuk...
 11. Show je aankopen!

  Ik stap misschien weer over op elektrisch (...??) scheren:
 12. Het enige wat ik vraag is een compleetprijs, de reden? Omdat ik door de bomen het bos niet meer zie..en daarom deze vraag stel. En waar ik niet om vraag is op mijn vingers getikt te moeten worden omdat ik jouw inziens te weinig initiatief neem.. Dat mag zijn, dat je daar niet om vraagt, maar het is wel heel erg makkelijk om dit als een soort helpdesk te beschouwen. Aan de reacties overigens hierboven zie je dat er heel veel, hele deskundige medeforummers zijn die je met alle plezier een eind op weg willen helpen, maar een klein beetje eigen uitzoekwerk wordt nog steeds gewaardeerd. Geef dan op zijn minst aan wat je zelf al hebt onderzocht en waar je spaak loopt. De vraag die je nu stelt doet namelijk niet vermoeden dat je er al onderzoek naar hebt gedaan. Dat was de reden van mijn opmerking.
×