Ga naar inhoud

kalerolf

Zilveren donateur
 • Aantal items

  8355
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over kalerolf

 • Titel
  Walbusch B5
 • Verjaardag 19-12-1960

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  rolf
 • Beroep
  Partime barbier
 • Woonplaats
  Nieuw Vennep
 • Begonnen met klassiek scheren
  11-01-74
 1. Show je aankopen!

  Is het andere formule dan JA..oude formule dan NEEN.. Overigens niks mis met het schuim wat je er mee verkrijgt.. vol vet en blijft goed staan en verzorgd goede nazorg voor je huid.. super zuinig ook nog eens.. helaas maar een houdbaar datum van 2 jaar, die ga je aan het eind van de rit voor het grootste gedeelte weg kieperen Hans als je je hele zeep rotatie op pijl wilt houden . Uitgedroogd.[emoji6]
 2. Nuàvia Nera

  [emoji3] Dit moet ter plekke toch.. fijne reis en neem een lege koffer mee.
 3. SvdD 15 januari tot en met 21 januari 2018

  Bastet. Arko Rolf custom goede scheerbeurt
 4. Wat heb je geslepen vandaag?

  Bastet voor mede forumlid. scheertest geslaagd mag terug naar de haag
 5. Nuàvia Nera

  Chris heeft net zo een stalen discipline als Hans... als ik het zo lees..
 6. hoe lang voordat je tevreden was

  Klopt.. vandaar dat ik eindigde met even voor de spiegel kijken hoe te strekken.
 7. SvdD 15 januari tot en met 21 januari 2018

  Netjes geworden..
 8. hoe lang voordat je tevreden was

  Niet zo moeilijk de kin.. ATG gewoon met je huid mee scheren vanaf de lip tot onder de kin. XTG lip iets bollen waardoor je huid strakker komt te staan dit doe je door met je tong of lucht in je mond de huid te strekken. Rest van de kin van buiten naar binnen werken, ondertussen strek je je huid door je huid bij de wang/kaak naar achter te trekken. Je kan als je het aandurft van de ene kant naar de andere kant of bovenstaande herhalen in tegengestelde richting. Heb je een kuiltje in je kin dan met duim en wijsvinger huid rond dat kuiltje extra strekken, zodat je huid ook daar scheerbaar is. Kwestie van voor de spiegel kijken hoe je je huid strekt.
 9. De Slowchat

  Als je dus traagheid ervaart op het forum, komt dat hierdoor. Dit ligt bij de hosting provider en kan ik helaas niets aan doen. Ik trek me de performance van het forum me best persoonlijk aan, aangezien ik een perfectionist ben en ondanks dat ik snap dat men traagheid niet leuk vindt en dat gewoon moet kunnen zeggen, maar dan baal ik er van dat ik het niet op kan lossen [emoji14] Maak je geen zorgen.. blijven trots op je! Hier is er overigens geen snelheids afname van het forum.. Via tapatalk ervaar ik iets minder snelheid maar dat ligt zo wie zo niet in jullie handen maar gaat via een 3e partij.
 10. Wat heb je geslepen vandaag?

  Ben het geheel met je eens betreft Knyn. Zo maken ze ze niet meer.
 11. Slijpen met tape.

  Om je mes een beetje netjes te houden.. bij veel slijpen slijt je mes ook op de rug als je zonder tape slijpt.. heeft een optische en functionele functie om met tape te slijpen. Al blijven er altijd kwajongens zijn die zeggen "deden ze vroeger ook niet met tape slijpen " dit klopt, maar dat zie je vaak ook af van die messen.
 12. Welke zeep en/of creme zou je nooit meer kopen.

  Nooit meer is groot woord, maar misschien als er een betere geur komt zal ik macraroot van de bodyshop weer eens binnenhalen. Schuim is goed maar de geur ging me tegen staan..
 13. Show je aankopen!

  Plastic glijd heel snel uit je hand.. neem of een degelijke klem of gewoon een kaal blokje aluin..
 14. Breedte van de strop

  Tussen 6 en 7 cm vind ik wel prettig. Je hoeft daardoor niet perse een X beweging te maken waardoor je recht op en neer kan.. (merk overigens dat ik vaak toch wel de X doe )
 15. Mezelf even voorstellen

  Welkom en geniet van je veiligheidsmes en in de toekomst van je open scheermes.
×