Ga naar inhoud

kalerolf

Zilveren donateur
 • Aantal items

  8133
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over kalerolf

 • Titel
  Walbusch B5
 • Verjaardag 19-12-60

Persoonlijke informatie

 • Beroep
  Partime barbier
 • Woonplaats
  Nieuw Vennep
 • Begonnen met klassiek scheren
  11-01-74
 1. SvdD 11 december - 17 december

  Hij is beetje te vergelijken met de sandalwood van st james of London vind ik. subtiele aanwezige geur voor en na de scheerbeurt maar niet zo sterk ruikende als bv de indian sandalwood van Salter of Vulfix.. Denk als je geen extra geurtje achter de hand hebt om er daarna op te brengen dit een goede binnenkomer is.. geur blijft redelijk lang aanwezig na de scheerbeurt. (Ook hier Dvi en GgvaG)
 2. SvdD 11 december - 17 december

  Weer een ochtend scheerbeurt die vrij vroeg uitgevoerd werd ik stond om 06.00 al gedoucht en al voor de spiegel.. maar goed even noodzaak om er verzorgd uit te zien. Deze schorkopf koraat doet zijn werk ook goed en geruisloos, in no time glad en fris. De stirling Sandalwood ruikt zo lekker dat het vraagt om een soort gelijk geurtje erna als afwerking, daar mocht de Givenchy bleu man voor van de plank komen.. Ik zeg..op deze voorlaatste officiële werkdag van de week.. geniet ervan voor je het weet is er weer een jaar voorbij. Koraat schorkopf 8/8 Rolf custom silvertip. Stirling sandalwood. Aluin. Givenchy bleu label.
 3. Meld hier je forum-problemen

  De oude sneltoets maakte ook van www een ww maar omdat ik die ook gebruikte met oude forum kan best wezen dat daar de foutmelding van kwam.. Overigens de nieuwe sneltoets doet het ook www. Wordt ww
 4. Meld hier je forum-problemen

  Chris nu je het zegt ik zie ook ww staan ipv www. Ga eens kijken met www. Overigens als ik op return klik gaat hij wel naar het forum (staat niks achter .com) Edit:na invoeren www gaat hij tijdens het laden naar ww. Edit2: is opgelost nieuwe sneltoets aangemaakt.
 5. Meld hier je forum-problemen

  Chris ik krijg op mijn mobiel regelmatig onderstaande bericht als ik via mijn browser het forum open.
 6. De Slowchat

  Van harte
 7. Goede (scheer) voornemens 2018

  In het begin gaat het altijd snel..dan is bij alles wat je ziet hebbe ,hebbe. Er komt vanzelf enige rust en selectief kopen..
 8. Advent periode

  Ooit eens in finland dit gedaan vrijwillig.. was koud maar wel gaaf om te doen, bij het trappetje oplopen kleefde mijn handen bijna vast bij elke handgreep.. daarna weer lekker terug de sauna in..
 9. Waar zit je op te wachten?

  Haal jij ze rechtstreeks bij Black ship of bij Maggard? Welke geurtjes heb je genomen dit keer.
 10. Advent periode

  Geen probleem met sneeuw.. jammer dat alweer voorbij is. Waar zijn de winters van weleer? @Richard probeerde met de trein te reizen, enkele weken terug verkondigde NS nog aan klaar voor de winter te zijn. ..... niet dus.
 11. SvdD 11 december - 17 december

  Het dooit dus beetje kou op de kop.. GB 9/8 Rolf custom. Stirling Wintergreen.. En weer glad.. dat oude staal doet het uitstekend.
 12. Waar zit je op te wachten?

  Nog steeds op een handvat van Teun.
 13. De Latrine

  Wederom poep..
 14. Forumsoftware Donatie BdF

  Top actie.. bedankt winnaar en BdF
 15. De Latrine

  Na de slijpsteen zou je mes er toch niet erg moeten aan toe zijn? [emoji38] (sorry kon het niet laten) Ah belgen het blijft een speciaal volkje [emoji6] Hahaha sommige wel.. meeste zijn serieus en verstandig, maar er zijn erbij die onzin uitkramen.. dat laatste hebben wij Hollanders iets minder.. Ik scheer alles waar een mes bij past.. [emoji23][emoji23]
×