Ga naar inhoud

kalerolf

Zilveren donateur
 • Aantal items

  8603
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over kalerolf

 • Titel
  Walbusch B5
 • Verjaardag 19-12-1960

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  rolf
 • Beroep
  Partime barbier
 • Woonplaats
  Nieuw Vennep
 • Begonnen met klassiek scheren
  11-01-74
 1. Ik ben er dit jaar niet bij gezien ik dat weekeinde ergens anders vertoef en de 29ste pas laat thuis kom.. Veel plezier gewenst iedereen.
 2. Mijn steeltje is vaak wel nat.. maar dat is weer wat anders en is buiten mijn schuld om.. Droog maken van scheergerij is wel een must.
 3. En nog maar niet te spreken van je kleren als je niet uitkijkt. Beste manier van opbrengen is Naakt in een vochtige ruimte.. daarna leg je het leer even aan de kant gaat douchen en loop je voorzichtig met het ingesmeerde leer naar de ruimte waar je stropt. Let wel tijdens de eerste 5 keer stroppen komt er nog groen van af dus geef als extra tip mee.. niet boven een tapijt gebruiken. En kijk uit voor je kleren.
 4. Zometeen moet ik er weer scherp uitzien tijdens een op locatie klusje, dus stoel in de bus en apenpakkie aan.(wit overhemd en gilet ) Dus mooie gelegenheid om de BartMan eens uit te proberen op schepte, uiteraard wel zelf eerst een voorproefje gedaan net welke uitermate goed gelukt is..spiegelgladde kop was het resultaat in 1 gang.. en bij mij is het zo als hij op mijn gevoelige schedeldakje soepel en agressief scheert zonder haken en stoten dan is hij klaar. Normaal ben ik een kop schuimer maar voor gure koude winderige dag weer eens de SWK XL gepakt.. best lekker warm schuim. De Rolf custom 28mm klopte in no time een volle kwark achtige schuim van de heerlijk geurende Ghost town barber zeep. Ik zeg, hoop dat we in Korea nog wat goud wegplukken vandaag, mijn dag met deze uitermate plezierige scheerbeurt verdiend ook een gouden kleur. Een goede dag een ieder en vergeet niet de schaatsen te laten slijpen.. volgende week 10cm ijs. Chisseled face Ghost town barber. BartMan Rolf custom 28mm Aluin. Paco robanna Xs
 5. Nog geen opa? Nee zoals Hans al schreef eind mei.. @Richard bedankt..
 6. Bartman mes. Mesje poetsen en slijpen was het vanmiddag.. de test scheerbeurt moet nog komen of er moet straks nog iemand binnenkomen op wie ik hem kan testen.. Tape er op en edge gemerkt met een stift. Vanaf 1 k tot 20k, hij klonk goed na de laatste steen dus zal de test ook wel ok zijn.
 7. Bakje ging in 1x op.. .. daarna geen diner meer.. ( moest ik anders zelf maken aangezien vriendin naar de 9 maanden beurs is )
 8. Enige kleine plekje verder in goede staat.
 9. Toen zal hij echt niet aan alle sierkranen hebben gezeten of er helder water uitkwam. Horen vertellen dat er wel enkele emmers in de gang stonden.. Dit zeggende waarvoor denk je dat Harrie vaak met de sleurhut op stap gaat.. enkel om te genieten van de luxe van stromend water die uit zijn kraantjes van de Hobby tlx 7.40 komen. [emoji6].
 10. Nieuw scheermes

  Mooi man.. plezier en fijne scheerbeurten ermee.
 11. Cyril R Salter - indian sandalwood Gong razor 8/8 Rolf custom. In 1 gang kak glad, heerlijk mes blijft dit toch..
 12. Keukenmessen

  In die opstelling zou je het kunnen gebruiken.. in iedergeval goedkoper dan het origineel.
 13. Keukenmessen

  Graag gedaan... hoop dat je er wat mee kan en bovenal er iets mee doet.
 14. Keukenmessen

  Dit is gewoon een keramische aanzetstaaf.
×