Ga naar inhoud

kalerolf

Zilveren donateur
 • Aantal items

  8147
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over kalerolf

 • Titel
  Walbusch B5
 • Verjaardag 19-12-60

Persoonlijke informatie

 • Beroep
  Partime barbier
 • Woonplaats
  Nieuw Vennep
 • Begonnen met klassiek scheren
  11-01-74
 1. Forumsoftware Donatie BdF

  Veel plezier. Maar dat gaat vast lukken.
 2. Show je aankopen!

  Heb hier een witte hangen die al aardig zwart begint te worden.. zal helaas al op zijn.
 3. Show je aankopen!

  Huh poep je nu alweer naast de pot..? Het ging net zo goed. Je kids gewoon over laten komen Hans samen zijn we sterk is de gedachte.[emoji6] zeker met Kerst. Dat van die cd's is je vergeven..mits er geen Flappie bij zit.
 4. 3e gang met water ??

  Hier nagenoeg geen 3e gang..maar mocht het eens voorkomen altijd volledig in gezeept. Hou ervan om mijn kwast goed te laden dus er gaat zeep genoeg uit de pot de goot in.. blijven de leidingen ook beetje ok ruiken.
 5. Show je aankopen!

  Bedankt Hans.. ben er blij mee. Betreft zepen loopt hij je bijna in Hans. Nu Mis ik in het lijstje van Chris nog wel zijn Baard spul. Denk dat die ook niet misselijk is.
 6. uitspoelen kwast

  Zo wie zo geen last van verwarde haren.. maar terug te komen op de borstel . Na het scheren knijp ik rest zeep er uit en dan net als de rest uitspoelen. Uitkloppen, paar keer droogborstelen over mijn hand. Handvat droogmaken met handdoek en dan met knot naar beneden in rekje.
 7. Show je aankopen!

  @ChrisVanMeer mooi lijstje.. dat ga je niet meer opmaken dit jaar.
 8. Show je aankopen!

  Dit is bocote.. nee is niet gelakt gaat ook niet gebeuren moet hem nog afwerken.. schuren enz. Daarna gaat hij in de olie.
 9. Show je aankopen!

  Vandaag na enige tijd geleden bestelde handvat binnengekregen. Borsteltje er in gezet voor de foto, straks beginnen met afwerken en knotje erin lijmen en klaar om te zepen. Teun goed werk geleverd. Thanks.
 10. Hoofd scheren

  Welkom Ook je hoofdhuid heeft verzorging nodig voor en na een scheerbeurt..dus aan te raden met schuim.. Aan jou de keuze uit spuitbus of beter verzorgende scheerzeep.. Hier wordt het hoofdzakelijk met open mes gedaan, lijkt enger dan het is..vergelijk de beweging van het scheren met haar kammen. (Enkel kan je niet maar scheer je...) Staat vast nog wel een filmpje hier op het Forum hoe ik het doe. Enne zoals aangegeven is even voorstellen in het daar voor bestemde topic is wel fijn. Succes.
 11. Show je aankopen!

  Ach het is maar zeep.. komt best in orde..
 12. Show je aankopen!

  Daar zal je voorlopig niks van horen.. Sue zit rond deze tijd altijd op Belize of hoe dat eiland ook heet.. Zonder internet en telefoon. vaak komt ze pas in Maart terug.
 13. SvdD 11 december - 17 december

  Hij is beetje te vergelijken met de sandalwood van st james of London vind ik. subtiele aanwezige geur voor en na de scheerbeurt maar niet zo sterk ruikende als bv de indian sandalwood van Salter of Vulfix.. Denk als je geen extra geurtje achter de hand hebt om er daarna op te brengen dit een goede binnenkomer is.. geur blijft redelijk lang aanwezig na de scheerbeurt. (Ook hier Dvi en GgvaG)
 14. SvdD 11 december - 17 december

  Weer een ochtend scheerbeurt die vrij vroeg uitgevoerd werd ik stond om 06.00 al gedoucht en al voor de spiegel.. maar goed even noodzaak om er verzorgd uit te zien. Deze schorkopf koraat doet zijn werk ook goed en geruisloos, in no time glad en fris. De stirling Sandalwood ruikt zo lekker dat het vraagt om een soort gelijk geurtje erna als afwerking, daar mocht de Givenchy bleu man voor van de plank komen.. Ik zeg..op deze voorlaatste officiële werkdag van de week.. geniet ervan voor je het weet is er weer een jaar voorbij. Koraat schorkopf 8/8 Rolf custom silvertip. Stirling sandalwood. Aluin. Givenchy bleu label.
 15. Meld hier je forum-problemen

  De oude sneltoets maakte ook van www een ww maar omdat ik die ook gebruikte met oude forum kan best wezen dat daar de foutmelding van kwam.. Overigens de nieuwe sneltoets doet het ook www. Wordt ww
×