Ga naar inhoud

Dr.Paranoid!

Beheerder
 • Aantal items

  1065
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Dr.Paranoid!

 • Titel
  ATT Windsor CM1
 • Verjaardag 17-07-1983
 1. De Latrine

  Juist Richard worden uit mijn hart daarom even een fotootje genomen van enkele aluinblokjes en kijk eens aan welke zich verheffen boven het grauwe gepeupel zonder voetje, juist de reine, kuise, schone blokken welke wel voorzien zijn van een edel onderstel. Nog meer naar beneden kan je je dus niet aanpassen. [attachment=0]IMG_1842.JPG[/attachment] Flinke buttplugs!
 2. Donateur worden? Lees hier hoe & wat!

  Doneren voor upload functie kan nog wel, daarbij word het geld puur voor toekomstige hosting gebruikt. Hoe meer we uploaden, hoe meer ruimte we in beslag nemen, hoe meer de hosting verlenging zal kosten (al zal dat niet de pan uit rijsen) Wat denken de rest van de donateurs hierover? Een nieuwe rol aanmaken met "Uploader", en mensen voor een klein bedrag een bepaald aantal uploads geven? Of vinden jullie dat er gewoon net zoals Goud gedoneerd moet worden, en we de donaties weer open gooien? Net zoals in het verleden; wat niet gebruikt word voor site hosting / kosten, word gebruikt voor give aways of andere bedankjes. Volgende op de planning (ook van advertentie inkomsten) is een bedankje voor de heren admins wanneer er duidelijk is wat over blijft.
 3. Sterfhuis

  helemaal mee eens wel leuk dat door iedereen mini meets worden geoorganiseerd etc, met of zonder shops erbij Daar draait het op een non profit forum om natuurlijk, gezellig met elkaar hangen, niet admins die dingetjes weg geven of je vertellen wat je wel en niet mag doen in hun ogen (gebeurt wel eens natuurlijk in extreme gevallen, maar 2 perm bans in al die jaren valt mee)
 4. Sterfhuis

  Er zijn idd weinig nieuwe leden in vergelijking met het begin. Maar op een gegeven moment houd het ook wel een beetje op denk ik, en heb je het meerendeel met interesse al hier als (wel of niet actief) lid Ik ben meer op de achtergrond idd, ik ben even ter ondersteuning van de andere mod's, maar het team is zeer zeker wel actief gelukkig hebben we een redelijk volwassen ledenlijst met mensen die weinig nodig hebben qua op de vingertjes tikken etc. Er is weinig qua win acties e.d. tegenwoordig omdat er veel geld naar hosting is gegaan en er gewoon te weinig binnenkomt om leuke dingetjes mee te doen naast "bestaan".
 5. Donateur worden? Lees hier hoe & wat!

  Thanks, zal je zeker even aanspreken als ik even een check nodig heb op de database + wat/welke php scripts nou zo de server overloaden.
 6. Donateur worden? Lees hier hoe & wat!

  Thanks allemaal voor de Donaties groepen zijn toegewezen. In de tussentijd zal ik de donaties even dichtgooien, we hebben voldoende binnen en zoland de performance van de site niet naar wens is (voor mijzelf iig) zijn donaties even niet nodig in mijn ogen. Wanneer alles als een zonnetjes draait (evt. door hosting pakket up te graden) dan zal de donatie ronde misschien weer geopend worden Dank aan iedereen die meegeholpen heeft de migratie de bekostigen, de weeg geef actie, en mee helpt Shaving Society draaiende te houden <3
 7. Donateur worden? Lees hier hoe & wat!

  Pern, Robin en Jos; allemaal ook bedankt (Y)
 8. Donateur worden? Lees hier hoe & wat!

  En Altarf ook bedankt!
 9. Donateur worden? Lees hier hoe & wat!

  ChrisA ook super bedankt voor de donatie
 10. De Latrine

  Gusto, voel je niet zo op je teentjes getrapt, en als je frustraties zo hoog oplopen dat je het forum wilt ontvluchten, negeer de irritaties dan gewoon. Doe ik met jouw PM's ook
 11. Gefeliciteerd Emiel!

  Bedankt allemaal
 12. Donateur worden? Lees hier hoe & wat!

  Ook jullie super bedankt winkeliers krijgen helaas geen apart kleurtje (naast het winkeliers kleurtje dat je al hebt), maar het helpt wel erg mee!
 13. De Latrine

  Had haast, kon het niet langer uithouden op het werk. Volgende keer misschien een meer uitgebreide (no pun intended) poop of the day!
 14. De Latrine

  POTD: Hij was gezond stevig, goede bruine kleur, dreef goed! Tevreden man. Vergeten foto's te maken, sorry!
 15. "Show je aankopen" weg ...

  Wacht, ik tijdreis even terug, zorg dat ik elk weekend thuis zit waardoor ik niet door de maandagen op het overdrukke werk de backup vergeet. Oh nee, zo ver zijn we nog niet. Beter maatregelen aanpassen wanneer het te laat is dan blijven zitten in het verleden
×