Ga naar inhoud

Tony

Gouden donateur
 • Aantal items

  3397
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Tony

 • Titel
  Wolfman

Persoonlijke informatie

 • Beroep
  Pensionado
 • Woonplaats
  De Meern
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-01-70
 1. Het staal van de Koraat is iets zachter, heeft mogelijk net wat minder nodig
 2. Show je aankopen!

  Mooi mes Rolf
 3. Vandaag weer eens een Japanner, een Kikusui Fijne dag
 4. Nieuw scheermes

  Fraai exemplaar, veel scheerplezier ermee
 5. Onbekende 15/16, ik liep gisteren bij een scheerbeurt hiermee de nodige wondjes op, iets te agressief. Opnieuw gefinished op een coticule en werkelijk perfect. Fijne dag
 6. Nog andere hobby's?

  Inmiddels begint mijn zelfbouw versterker project aardig te vorderen. Gisteren het versterker deel afgesoldeerd en aangesloten. Helaas ging vrijwel direct een van de luidsprekers in rook op. Een kanaal is goed en het andere kanaal niet helaas. Vanochtend het nodige nagemeten en het euvel gevonden, een slecht soldeerplekje, mijn fout, het contact verholpen en het andere kanaal is nu ook goed. Volume potmeter is al een tijdje onderweg vanuit China dus voorlopig wordt het geluid via een voorversterker geregeld.
 7. Even voorstellen.

  Welkom Peter
 8. Volgens hun Facebook pagina over een maand
 9. De Candidius de eerste scheerbeurt. Na het slijpen toch nog ruim 23 mm over. Prima mes. Goed weekend
 10. Show je aankopen!

  Zo nu en dan kom ik een Candidius tegen, de laatste tijd niet zo vaak meer. Deze zag er niet uit met de verdroogde olie erop, 10 minuten later echter weer wel. Mooie scales van hoorn. Wel is er een licht rafelig randje te zien, nu nog ruim 23 mm breed. Binnenkort naar de stenen.
 11. Strop insmeren

  De gladde kant, deze eerst flink met je hand heen en weer erover heen voordat je je mes erover gaat, dit maakt het leer soepeler
 12. Try A straight razor

  Ik zou eerder voor een vintage mes gaan. Persoonlijk vind ik het moderne staal van o.a. Dovo minder geschikt. Zorg er ook voor dat je een mes koopt dat scheergereed is, mijn ervaring is dat messen van marktplaats waarvan de eigenaar gestopt is met het gebruik ervan dat zelden zijn.
×