Ga naar inhoud

PI56

Gouden donateur
 • Aantal items

  2110
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over PI56

 • Titel
  ATT Windsor CM1
 • Verjaardag 21-12-1956

Persoonlijke informatie

 • Woonplaats
  Nijeveen
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-01-95
 1. Even voorstellen.

  Van harte welkom Peter. Laat je ook nog weten en zien wat je hebt aangeschaft?
 2. De Latrine

  Ik gebruik inderdaad al jaren standaard allopurinol in een flinke dosis. Heb nu gelukkig geen last meer, maar voorheen, met een lagere dosis, moest ik nog al eens colchicine bij slikken als een jichtaanval doorbrak. Bijwerking daarvan was dan weer dat ik aan sch*t kwam Jicht wordt natuurlijk wel uitgelokt door iets. Bij mij is de nierinsufficiëntie de boosdoener. En bij een slechte nierfunctie moet je eigenlijk geen allopurinol slikken. Maar niet kunnen functioneren van de jicht is ook geen optie en mijn nieren zijn toch al naar de knoppen. Ik ga ervan uit dat ik na een transplantatie van deze drie dingen (nierinsufficiëntie, jicht en allopurinol) af ben. Maar dan zullen er wel weer andere problemen op gaan treden.
 3. De Latrine

  Jicht is erg pijnlijk weet ik uit ervaring. Maar hier kun je wel gericht pilletjes voor nemen. (of heb heb je die niet voorgeschreven gekregen) Sterkte.
 4. Even voorstellen

  Van harte welkom
 5. hallo

  Van harte welkom
 6. Nog andere hobby's?

  Ik heb geen verzameling zakmessen. 1 Zwitsers zakmes zit altijd in mijn broekzak. Daar blijft het helaas bij. Vind zakmessen wel mooi en sta wel altijd even te kijken bij de vitrines maar met de wetenschap dat mijn wederhelft er een gloeiende hekel aan heeft blijven die messen daar liggen.
 7. Ik ben Karel

  Goed dat je de cartridges en spuitbussen vaarwel hebt gezegd. Heel veel plezier met de ontdekkingsreis van krabbers, mesjes, open messen enz. Hier kun je heel veel inspiratie op doen. Welkom.
 8. Een stafylokok- of streptokokbacterie (veroorzaker van krentenbaard) kan lange tijd in een droge omgeving (zelfs zonder zuurstof) overleven. Dus alleen droog wegzetten heeft geen zin. Desinfecteren met bijvoorbeeld alcohol 70% wel. Bedenk wel dat die bacteriën gewoon op de huid zitten. Bij iedereen. Meestal hebben we er geen last van en zorgen ze voor een goed milieu op onze huid. De krentenbaard is normaal gesproken een paar dagen besmettelijk maar je moet er wel voor zorgen dat je de bacterie niet verspreid. Dus inderdaad een streng schoonmaakregiem hanteren. En een weekje niet scheren om er voor te zorgen dat je de wondjes niet steeds open krabt..
 9. voorstellen Petsha

  Van harte welkom
 10. alieixpres advies

  Het zijn best mooie messen om te zien maar niet om mee te scheren. Koop inderdaad een mes van een forumlid. Weet je zeker dat je met een goed geslepen mes begint. Een kwast haal je voor niet teveel geld bij een drogist of bij een van de forumwinkeliers waar je ook een strop kunt bestellen.
 11. Heel mooi gemaakt. Met name de fraaie wedge die op deze manier mooi aansluit op het mes. Het andere eind van het mes is voor mij door de vormgeving niet in balans. De reden dat ik niet denk; die zou ik wel willen hebben.
 12. Heel begrijpelijk dat je er mee stopt Hans. Jammer. Bedankt dat het in ieder geval hebt willen proberen.
 13. Ik wilde je succes wensen voor de komende dagen maar het werk is al geklaard? Heb je netjes gedaan dan.
 14. Voorstellen john weggo

  Van harte welkom John
×