Ga naar inhoud

Rene_Z

Gouden donateur
 • Aantal items

  194
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Rene_Z

 • Titel
  Vergulde Hand
 • Verjaardag 19-07-1965

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Rene
 • Beroep
  Process Operator
 • Woonplaats
  Zuid Beijerland
 • Begonnen met klassiek scheren
  19-12-17

Recente bezoekers van dit profiel

147 profielweergaven
 1. Razorock Mamba Astra groen (5) Yaqi mysterieuse ruimte 26mm tuxedo fan type. Stirling Ozark Mountain Aluin met voetje Pineaud Clubman Vanilla Bulldog balm Heerlijke scheerbeurt. De Astra gedraagt zich uitstekend in de Mamba voor de 5e keer. En dan de zeep... geweldig! Heerlijke geur en super eigenschappen. Stirling staat op no1 wat mij betreft. De Yaqi is ook weer een fijne kwast. Iets meer ruggengraat dan de gewone tuxedo, en naar het handvat kun je blijven kijken.
 2. Muziek

  Nog een goede zangeres
 3. Muziek

  Jay Weinberg en Joey Jordison. Kanjers. Zoek maar eens op op youtube.
 4. Dat is een appart ding!
 5. Ongelezen berichten

  Ja. Dat bedoelde ik. Bedankt!
 6. Ongelezen berichten

  Er is een knop ongelezen berichten, en als ik daarop klik, zie ik alle ongelezen berichten sinds mijn laatste bezoek. Ik kan alleen niet, volgens mij, op zo'n bericht klikken en daar dan direct naar toe gaan. Is dat zo te maken?
 7. Mesjes proberen

  Laatste keer met het Rockwell mesje. Prima mesje, geen top 5 maarzit qua comfort bovenin. De top 5 is wat mij betreft als volgt, 1 Racer 2 Rapira platinum lux 3 Kai 4 Astra superior stainless (blauw) 5 Polsilver super iridium De top 3 is in principe uitwisselbaar. De Kai staat op 3 ivm de prijs. Over een tijdje ga ik de top 5 nogmaals proberen en kijken hoe het dan uitpakt. Uiteindelijk heb ik er veel van geleerd en is dit alles te danken aan @Hanskoning vanwege zijn gulle gift. Hans hartelijk bedankt voor het geweldige test materiaal!
 8. Muziek

  Zappa is geweldig
 9. Muziek

  Ik ben wel blij. Weer 2 nieuwe bands ontdekt![emoji869]
 10. Kwast Razorock Big Bruce Plissoft Krabber Razorock Mamba met Astra blauw (2) Zeep What the Puck?! Blue Barbershop AS Clubman Pinaud Lilac Vegetal Aluin met voetje Bulldog creme Dit was de 3e keer met de Mamba. Ik vind het een prachtige krabber, alles ziet er super strak uit. Het handvat bevalt me goed . Prima grip. De eerste 2 keer waren toch wat rauwig met veel prik van de aluin en AS. Het krabbertje is behoorlijk zwaar, dus bedacht ik me dat ik onbedoeld te veel druk zette. Vandaag geen druk gezet, toch nog een heel klein beetje, met als resultaat 100% glad en 95% comfort. Morgen dus nog minder druk. Ik ervaar dit krabbertje als efficient. Voorlopig is dit prima voor mij. De 3 zepen van Razorock bevalen ook goed. Lekkere geuren, super schuim, en de gladheid na een gang is ook prima. DFS! Nog ff een foto
 11. Voorstellen Cram

  Welkom
 12. Ja . Ik heb gevraagd om een lager bedrag op het pakket te zetten en dat hebben ze gedaan. Was in 3 dagen in huis trouwens🤤
×