Ga naar inhoud

Scheersalon

Winkelier
 • Aantal items

  11
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Scheersalon

 • Titel
  Gillette Sensor

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Scheersalon
 • Beroep
  Barber
 • Woonplaats
  Bladel
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-01-70
 1. voorstellen Kevin Vermeiren

  Welkom op het forum Kevin!
 2. Voorstellen

  Welkom Bert!
 3. Even voorstellen; Wietse

  Welkom Wietse!
 4. Nieuwe forumsoftware

  Wat een prachtig nieuw design jongens! Erg strak en modern!
 5. Welkom!

  Hey Gusto, Leuk! Ik zal het aan hem doorgeven
 6. Elke week een nieuwe aanbieding!

  Beste leden van Shaving Society, Deze week tot wel 20% korting op geselecteerde Böker open scheermessen! De aanbiedingen zijn te vinden op: https://www.scheersalon.nl/weekaanbieding.html Scheersalon.
 7. Welkom!

  Hey Johan, Leuk om te horen! Hopelijk is de krabber naar wens!
 8. Scheersalon steunt Movember! #Movember

  Hey allemaal! Wil jij GRATIS iets bijdragen aan het goede doel? Wij zijn erg actief op onze social media: Facebook, Instagram en YouTube. Hierop delen we onze nieuwste blogs, aanbiedingen en scheertips. Als je je nog niet hebt geabonneerd, ons niet volgt, of onze pagina niet geliket hebt, dan kun je dat nu doen – voor elke nieuwe volger, liker en subscriber doneren we € 1,- aan de Movember Foundation! Jij bepaalt dus hoeveel wij aan het eind van de maand november over mogen maken. Blijf op de hoogte van Scheersalon en steun daarmee het goede doel! Lees er meer over in onze Blog of
 9. Welkom!

  Denk dat het meer aan mijn huidje lag Hans. Ik scheer zelf ook niet tegen de haargroei in. Ik lig dan helemaal open Oei Iwan! Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We gaan er volgende keer goed op letten! Hopelijk ben je tevreden met de scheerproducten!
 10. Elke week een nieuwe aanbieding!

  Beste leden van Shaving Society, Wij van Scheersalon.nl zijn erg enthousiast over onze aanwezigheid op dit forum! Graag willen we jullie ook kennis laten maken met onze weekaanbieding. Elke vrijdag zijn er nieuwe producten uit ons assortiment in de aanbieding. Zit er niks voor je tussen? Kijk dan a.s. vrijdag nog een keertje! De aanbiedingen zijn te vinden op: https://www.scheersalon.nl/weekaanbieding.html Vragen? Stel ze hieronder of stuur een mailtje naar info@scheersalon.nl. Wij helpen je zo snel mogelijk verder Scheersalon.
 11. Welkom!

  Bedankt voor de reacties! Wij van Scheersalon.nl zijn erg blij om op dit forum aanwezig te mogen zijn.
×