Ga naar inhoud

Jacco

Lid
 • Aantal items

  23
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Jacco

 • Titel
  Gillette Sensor

Persoonlijke informatie

 • Woonplaats
  Eersel
 1. Olie voor open scheermes

  Waar kan ik deze kopen?
 2. 1e stapjes met open scheermes

  Dat is wel een goede tip, ik heb een niet scherp voorwerp genomen, mijn uitdaging is de hals, bovenin, als ik het goed voel moet ik de eerste keer met de groei mee dat zou betekenen van oor naar adamsappel. En dan scheer je de rechter kant met links en linker kant met rechts?
 3. straight razor scheercursus

  zijn er mensen uit de omgeving van Eindhoven die mij wat tips te kunnen geven om de eerste stapjes wat makkelijker te maken?
 4. straight razor scheercursus

  ik vind die youtube filmpjes voor de spiegel erg verwarrend werken, hij scheert dan voor mij links maar in werkelijkheid is dat de rechter kant dus moet je de hele tijd denken welke kant en hand en houding je moet aannemen
 5. straight razor scheercursus

  ik loop elke keer tegen hetzelfde aan, links met links werkt niet en rechts gaat redelijk alleen de hals erg stoperig, ik moet elke dag wel scheren en zelfs dan is er na een dag geen doorkomen aan zo voelt het. als ik eerst met de DE doe gaat het redelijk maar dat ik niet echt de manier. scheersalon is alleen zaterdag cursus
 6. straight razor scheercursus

  Hallo, ik ben op zoek naar een "cursus' scheren met een klassiek open mes. graag in de omgevind van Eindhoven en niet in het weekend. Iemand toevallig een gouden tip? gr Jacco
 7. 1e stapjes met open scheermes

  ik heb een 6/8 Solingen extra overgenomen, geen idee hoe ik hier afbeeldingen plaats...
 8. 1e stapjes met open scheermes

  Vandaag een 2e straight razor gekocht Hopelijk is ie er dit weekend
 9. 1e stapjes met open scheermes

  waar staan de afkortingen tag-xtg-wtg voor?
 10. 1e stapjes met open scheermes

  Hallo Galf, Alle begin is moeilijk zeggen ze, en op zich is het een leuke hobby, hoewel het ooit bij me begonnen is als kostenbesparing. ik scheer elke dag ermee, de ene dag gaat het geweldig de andere dag is het een ramp (wil ik te snel) Hoe lang scheer jij je al met open mes? Ik gebruik mijn DE er ook naast, normaal scheer ik me eerst met het open mes om het daarna af te maken met mijn DE. ik vind de meeste youtube filmpjes leuk geprobeerd maar helpt me niet, ik ga morgen naar een winkel en hoop dat ze me wat scheerhoudingen kunnen laten zien. Als ik mijn rechter wang scheer met rechts lukt me dat goed met de groei en van neus naar oor. van oor naar neus of "naar boven" lukt me nog niet. rechter helft van de hals gaat met de groei mee redelijk, rest nog niet geprobeerd... Linker helft..zucht... linker wang met groei mee (met linken hand) gaat nog net, tegen op welke manier gaat nog niet wel grappig wat je zei, ik heb dat ook, al scheer ik me meerdere keren dan gaat het goed, zie of voel ik nog een haartje dan gaat het dus vrijwel altijd fout. jij zegt 45 minuten scheren..ik moet mijn hele hoofd en ben nu al zeker een uur bezig wil ik het goed hebben (mijn hoofd doe ik met DE )
 11. even voorstelen; Jacco

  ik vind het open mes een beter resultaat geven als mijn DE, helaas ben ik nog niet zo ervaren dat ik alles ermee kan doen.
 12. 1e stapjes met open scheermes

  voor mij als beginner is deze vrij duidelijk omdat hij niet te snel gaat, hij laat zien wat ik als eerste scheer en hoe en dan de volende stapjes, perfectioneren komt wel als ik een beetje gewend ben denk ik. Ik heb er nu net een keer of 10 mee geschoren.
 13. 1e stapjes met open scheermes

  net een goede youtube link gevonden
 14. 1e stapjes met open scheermes

  scheersalon in Bladel kom ik regelmatig, ze geven inderdaad een cursus maar alleen op zaterdag en dan kan ik niet/nooit.
×