Ga naar inhoud

Moods

Gouden donateur
 • Aantal items

  360
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Moods

 • Titel
  Astra Groen
 • Verjaardag 12-01-1974

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Guido
 • Beroep
  Eigenaar Primera Lochem
 • Woonplaats
  Lochem
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-01-15

Recente bezoekers van dit profiel

177 profielweergaven
 1. Osage Rub, eventueel in combinatie met Mennen Skin Bracer om "Green Freeze" te maken.
 2. Scheren slow-chat

  Ook altijd de goedkoopste. Nog nooit misgegaan.
 3. Om nieuwe dingen te ontdekken en soms zelfs pareltjes aan te treffen, moet je af en toe buiten je bekende terrein durven kijken en ik heb dan ook (min of meer) willekeurig een selectie gemaakt van 4 proefmonsters van geuren waar ik tot op heden compleet onbekend mee ben. Ik besef me dat het een gok is, maar mocht ik kokhalzend tot de ontdekking komen dat het niets voor me is, kan ik er altijd nog een forumlid mee verblijden. Maar hopelijk zit er een topper bij waar ik anders nooit opgekomen was. Nou, dit zijn ze geworden: Wholly Kaw Shaving - Cuero Oscuro Wholly Kaw Shaving - King of Oud Henri et Victoria - Cognac & Cuban Cigars Chiseled Face - Midnight Stag Ik ben benieuwd!
 4. Gisteravond iets te laat geworden (laatste wedstrijd van het seizoen van het biljarten) en vanochtend ging de wekker iets te vroeg, dus een verfrissende en vooral verkwikkende scheerbeurt was wenselijk. Hiervoor heb ik de Stirling Spearmint Glacial gebruikt en fris is 'ie! Heerlijk verkoelend en óf je wakker bent na de derde gang. Afgemaakt met een flinke scheut Green Freeze en ik voelde me weer helemaal het mannetje Merkur 34C (Polsilver) Yaqi syntheet 24mm Stirling Spearmint Glacial Green Freeze (Osage Rub / Mennen Skin Bracer)
 5. De Floïds zijn binnen. De meebestelde Razorock Mudder Focker ruikt aangenaam zo uit de pot. Ik heb echter geen idee hoe ik het zou moeten omschrijven. Vanavond maar eens proberen.
 6. Klopt, maar ik bedoelde er mee dat hij nog járen mee kan en dus nog genoeg kansen krijgt.
 7. Klopt, fout van Max. Geeft 'ie zelf ook ruiterlijk toe overigens. Maar goed, de grootste benadeelde van zijn actie was hijzelf, zoals ook Vettel zei. Ik weet niet meer wie het zei, maar deze actie had hij ook niet voorbereid. Doordat Vettel zich iets verremde, ontstond er onverwachts een gat en in een split second besloot hij erin te duiken. Achteraf niet slim, maar wel begrijpelijk. Nu uithuilen en vanaf morgen weer voorbereiden op de volgende race. Super balen dit natuurlijk, maar hij is nog jong en krijgt nog kansen genoeg.
 8. Twee flesjes aftershave van Floid (de Vigorosso en de Suave) en om aan het franco-bedrag te komen maar een potje Razorock Mudder Focker erbij besteld. Sowieso is de naam al briljant, maar de omschrijving van de geur sprak me ook wel aan.
 9. Gelijk maar even gebruik van gemaakt
 10. @ChrisVanMeer Hoe zou je de geur van de Sharp Dressed Man omschrijven? Op internet lees ik best veel beschrijvingen, maar ze zijn allemaal even vaag. Of komt dat juist omdat de geur zich zo lastig laat omschrijven?
 11. Helemaal op!!

  Dit vind ik ook een groot voordeel. Noem mij maar een kniepert, maar 15 tot 20 euro voor een pot zeep waarvan je nog maar moet afwachten of je hem lekker/goed vind, vind ik best veel geld. Als een zeep goed gevalt, komt daar uiteindelijk toch wel een grote pot van, maar over het algemeen hou ik wel van samples.
 12. Muziek

  Ik ben zelf baardloos, maar ik heb hier kostelijk om gelachen
 13. Ik plaatst niet zo vaak een SvdD, omdat het enige waar ik mee varieer de zeep is (en af en toe het mesje). Maar aangezien ik vanmorgen een voor mij nieuwe zeep heb geprobeerd, toch even mijn bevindingen delen. de "nieuwe" zeep betreft de Stirling Black Ice die ik van Ronald heb overgenomen. Kwalitatief zoals inmiddels bekend van Stirling natuurlijk uitstekend. Dan de geur: het is de geur van anijs en niets dan anijs. Er zit menthol in, maar dat voel je alleen op de huid (een beetje), die ruik je niet. Ik had gehoopt dat het iets meer richting drop zou gaan, maar dat is niet het geval. Het is geen geur voor elke dag, maar ik denk dat ik hem wel gewoon op ga gebruiken. Het is een beetje zoals Ouzo, best lekker op zijn tijd, maar niet te vaak. Al met al wel blij dat ik een halve pot kon overnemen en niet een volle gekocht heb. Merkur 34C (Astra) Yaqi syntheet 24mm Stirling Black Ice Soap Commander Honor ASB
×