Ga naar inhoud

Moods

Gouden donateur
 • Aantal items

  293
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Moods

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Guido
 • Beroep
  Eigenaar Primera Lochem
 • Woonplaats
  Lochem
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-01-15

Recente bezoekers van dit profiel

94 profielweergaven
 1. Autoliefhebbers

  Oeh! Leuk onderwerp. Hier ook een echte liefhebber, en dan in het bijzonder van het eigenzinnige merk Subaru. Lekker geluid ook, zo'n boxerroffel. Ik zal eens een fotootje van mijn bolide opsnorren. Voor de liefhebbers nog het album met de verkoopfoto's: https://goo.gl/photos/vsCUp4Ez3Q65msXU7 En ja, rode bekleding is gewaagd, maar in het echt is het niet zo fel (meer richting bordeaux) en het staat heel chique (vind ik).
 2. Muziek

  Hey, da's Thomas! Die ken ik; woont en werkt hier in Lochem. Leuk!
 3. Het is te hopen dat de teams dit jaar nog weer dichter bij elkaar zitten qua snelheid. Dat komt de spanning ten goede en daarbij zit niemand te wachten op een optocht. En hoe meer ze aan elkaar gewaagd zijn, hoe meer kans op inhaalacties. Ik heb er wel weer zin in!
 4. Mooi man! En als je je nou door al die bedrijven uit laat betalen in scheergerei, dan kun je rustig een koopstop instellen voor de komende 5 jaar ofzo
 5. Merkur 34C (Astra) Isana Syntheet B&M Le Grand Chypre Osage Rub Ik heb de Grand Chypre nu een paar keer gebruikt, maar ik weet eerlijk gezegd nog steeds niet helemaal wat ik met die geur aanmoet. Het is een erg "complexe" geur, wat op zichzelf een sterk punt is, maar er zit iets in wat ik niet helemaal kan thuisbrengen, maar wat me op de één of andere manier tegenstaat. Het gekke is dat -doordat de geur zo complex is- bij vlagen die geur ook weer weg is en dan is de zeep echt heerlijk. En dan ben je dus aan genieten van die fijne geur en wham, daar komt weer zo'n walm van dat onbestemde geurtje dat ik dus niet lekker vind.... Nou ja, de sample is nog lang niet op, dus ik zal hem nog wel eens proberen en het zou me niets verbazen dat ik dan weer wat anders denk te ruiken
 6. hallo

  Welkom!
 7. Zoiets als "Lekker uitwaaien"?
 8. Merkur 34C (Dorco) Isana Syntheet TOBS Eton College Mennen Skin Bracer Het Dorco-mesje voelde wat trekkerig aan, terwijl ik hem toch echt net uit de verpakking haalde. Morgen gaat er dus weer een vers mesje in; weer een Dorco om te testen of het exemplarisch was, of dat ze gewoon (voor mij) wat minder zijn dan de Astra's die ik normaliter gebruik. De TOBS Eton College is echt een topcreme. Lekker dik schuim en een goeie glijlaag. En daarbij een subtiele frisse citrusgeur, lekker. Een klein beetje in de kwast en dat was ruim voldoende voor drie rondjes. Iets irritatie in de hals,maar verder een DFS. Afgeblust met Mennen Skin Bracer die, ondanks het trekkerige mesje en klein beetje irritatie, slechts een klein prikje gaf.
 9. Ik zal met mijn vrouw overleggen wanneer het bad eruit kan
 10. Haha klopt. En ik had nog zo gezegd: "Let op jongens, jullie gaan op de foto. Dus allemaal even in het gelid", maar dan zul je altijd zien dat er weer zo'n eigenwijze bij is, die gaat lopen trollen Wat dat betreft lijkt het wel een klassefoto. Die van mij staat inmiddels ook recht hoor En ja, dat klinkt gekker dan ik het bedoel
 11. Tot vandaag was dit mijn scheerkist. Dat was natuurlijk een beetje behelpen, dus heb ik nagedacht over een andere -mooiere- oplossing. Nu we hebben slechts een onbenutte ruimte van 21cm in de badkamer en wel tussen wastafel en bad. Laat Ikea nou (CD/DVD)-kastjes hebben van 19cm breedte Oké, het is geen full-sized vitrinekast en hij mist de klassieke schoonheid van andere kasten en kisten die ik hier voorbij zie komen, maar ik ben er blij mee!
 12. Ook ik wil je hartelijk bedanken voor de genomen moeite en het opzetten van dit project. Zoals hierboven al gezegd, lijkt me dit inderdaad een prima oplossing. Ondanks dat het voor iedereen beschikbaar wordt, voelt het dan toch wel een beetje als "onze" zeep. Daarbij denk ik dat Maggard een zeer prettige en betrouwbare (web)winkel is. Ik heb er al regelmatig iets besteld en dat was altijd dik in orde.
×