Ga naar inhoud

ScheerBrandweer

Lid
 • Aantal items

  13
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over ScheerBrandweer

 • Titel
  Gillette Sensor

Persoonlijke informatie

 • Woonplaats
  den haag
 1. Scheermesjes kiezen?

  Aaah,wat een interessant topic. Ik heb alleen ervaring met derby extra en feathers. Ik heb ong. 2 jaar geleden een 100-pack derby's gekocht. Nagenoeg perfect voor mijn nogal schaarse baardgroei,het enige probleem is dat ze een beetje "haken" op een zeer klein plekje op mijn hals.Voor de rest volstaan ze super goed. Mijn vorige werkgever had een ouwe Gillette van zijn vader gekregen,open kam.Mooi ding met zo'n houder waaruit het houdertje als het ware opstijgt wanneer je het doosje opent. Hij kocht een 5-tal mesjes van "Van de Gaag"in den haag... Feathers waren dat omdat ze bij van der Gaag zeiden volgens hun dat "de meeste klanten deze kopen"(ook toevallig de duurste ) Een dag later was zijn gezicht een oorlogsveld van wonden Ik vroeg nog of hij een scheerkwast+zeep of crème gebruikte en of hij zich had geschoren nadat hij uit de douche kwam. Dat was volgens hem niet nodig toch wel misschien Ik kreeg wel een een enkele feather van hem mee,nou zeg wat zijn die scherp,ik moet echt Heeel voorzichtig zijn en ondanks dat heb ik er toch twee kleine sneetjes in mijn kin van gekregen,maar hoe gemakkelijk het mesje de haren wegscheerde was toch wel indrukwekkend,zeer weinig moeite vereist. Als get geld weer een beetje gaat vloeien wil ik wat mesjes kopen die qua scherpte tussen de derby's en fearthers in zitten.
 2. Helemaal op!!

  De enige scheercreme/zepen die ik echt op heb gemaakt zijn de palmolive scheercrème en "Monsavon bol a raser"zeep uit frankrijk,toen ik begon mer scheren. Moet nog een keer zo'n monsavon uit frankrijk kopen,leuk betaalbaar zeepje.
 3. Welke zepen/crèmes hebben jullie in je bezit?

  Vijf De vergulde hand zeep. De vergulde hand extra fris zeep. Tabac zeep(de creme heb ik aan mijn broer gegeven) De vergulde hand scheercreme En een goeie ouwe vertrouwde Palmolive scheercreme. Het verbaast me hoe goed de vergulde hand is,nu ik beter(dan vroeger) het schuim kan maken kan ik echt een super goed resultaat bereiken. Waarschijnlijk licht dit ook aan dat ik een veul betere kwast gebruik nu.
 4. Show je scheer-gear

  Ja die hans baier was ook eerst een probleemkwast voor mij,kon het schuim maar niet van de kwast afkrijgen. Maar hij werkt zeer goed als je de kwast trekt over de huid,dus alsof je met de kwast je huid aait laat maar zeggen. De derby mesjes zijn bij bmij ook niet zo geliefd meer,ze lijken aanzienlijk minder te goed te werken met mijn EJ krabber. Volgende halte;Voskod or rapira.
 5. Show je scheer-gear

  Het meest fotogenieke gedeelte van mijn scheergear,en 90 tal derby mesjes staan er niet op. Het doosje handzeep van tabac is niet echt scheer gerelateerd,maar ik vind imitatie "toirtoise shell" plastic gewoon mooi
 6. Den Haag; wat zijn jouw adresjes?

  Oh wauw wat een informatief draadje,ik heb zelf ook mijn EJ krabber,hans baier kwast en tabac scheerzeep bij van Der Gaag gekocht en vroeg mij af of er ook andere windels DE scheerproducten aanbieden. Oh ja Nettesheim,zeer jammer dat die weg is.Vooral omdat ik er binnen 5 minuten naartoe kon lopen.
 7. Verklarende woordenlijst

  Op sommige Engelstalige forums word ook wel de term "3017-er" gebruikt,iemand die zoveel inslaat van een product dat die er nog duizend jaar mee voort kan.
 8. Hallo iedereen!

  Dank jullie voor de reacties!
 9. Tabac after shave valt stuk, is Duits inkopen verstanding?

  Oh nee,ik heb teveel tabac producten gekregen/gekocht Handzeep en handzeep in "travel packaging" Aftershave lotion Scheerzeep Eu de toilette Scheercreme Alleen de aftershave en scheerzeep hebben een echt mooie complexe geur imho,en werken ook fantastisch. De handzeep ruikt zeer sterk naar nootmuskaat/kaneel en zuigt veel water op tijdens het drogen. De eu de toilette ruikt net iets te veel naar te hoge % alcohol cologne. En de scheercreme is voor mij vrij lastig om een mooie laag schuim te maken. Dit is mijn eerste maar; UEKAZ!
 10. Hallo iedereen!

  Ik ben Gert,ik scheer mij al 9 jaar met kwast&zeep en sinds 2-3 jaar met een DE scheermes. Deze combinatie kan ZO goed glad,comfortabel en heerlijk scheren dat ik hoop hier heul veel te leren en mischien mijn ervaringen kan delen.
 11. Je top drie scheerzepen en crèmes

  Bedankt Ik weet dat de meeste forums een welkom-draadje hebben maar ik zag hem hier niet voor een of andere reden.
 12. Hoeveel hebben we er eigenlijk?

  Een wilkinson dassenhaar kwast van ongv. 8 euro,7-8 jaar oud Een kruidvat 3 euro varkenshaar kwast die ik van een kennis die bij een kruidvat filiaal werkt heb gekregen En een Hans Baier "silverspitzen" met imitatie toirtoiseshell handvat. Ik kan zeker niet klagen maar sinds ik die Hans Baier silvertip heb wil ik er MEER
 13. Je top drie scheerzepen en crèmes

  Scheercremes en zepen door elkaar 1)Tabac scheerzeep 2)mon savon "bol a raser"" scheerzeep 3)palmolive scheercreme Toevallig vind in mijn tabac scheercreme zeer ontoerijkend. Ik ben ook geen fan van de vergulde hand,ik moet hierbij ookzeggen dat dit de enige vijf scheercremes/zepen die ik ooit heb gebruikt(m.u.v. all die producten die in spuitbussen komen)
×