Ga naar inhoud

Snuff

Gouden donateur
 • Aantal items

  13252
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Snuff

 • Titel
  Nobody Special

Persoonlijke informatie

 • Beroep
  Op rust
 • Woonplaats
  West-Vlaanderen
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-01-70
 1. als je slechts opfrist met zo’n tien slagen had je met twee tot drie keer even kort met de atoma erover te gaan ( best in een 8 patroon) meer dan toegekomen voor al je messen. ( dus om de tien messen 1 keer)
 2. O ik heb mezelf trouwens nog getrakteerd op wat lekkers Nieuwe Fukutaro Tanifuji Cape Kennedy NT-77 13/16” Kikuboshi KRG 13/16" (dit is de SK3 maar dan de vroegere versie die de SK3 niet vermeld op het blad, gemaakt door Ryūichi Saitō) En wat is er beter dan? (foto by Jamie, hij vind deze nog net iets beter als zijn Iwasaki's, ik vind ze aan elkaar gewaagd) Wel wat is er beter dan zo'n mes? Twee stuks (zo zie je maar dat je niet mooi hoeft te zijn om geluk te hebben)
 3. Ik heb inderdaad boter op mijn hoofd, zomaar de regels overtreden (alhoewel de gps coordinaten niet die van jouw adres waren maar van Utrecht) Foei, eigenlijk verdien ik als straf wel om me verplicht te scheren met een menthol zeep maar om mij nu meteen de doodstraf te geven door de Glacial op te sturen?????
 4. De Slowchat

  Dacht dat het aan mijn verbinding lag maar blijkbaar niet alleen
 5. Ik help je wel even (breedte- en lengtegraad): - GPS coördinaten weggehaald -
 6. Paradigm

  het is gemaakt uit heel harde soort staal blijkbaar, daarom wil hij ze ook niet meer maken omdat het teveel slijtage geeft aan de machines. Dat verschillende mensen hem dumpen komt omdat het einde der tijden aanbreekt, een andere verklaring kan ik er niet voor vinden. Zijn vast allemaal liefhebbers van menthol zepen dus die kunnen ontoerekenbaarheid inroepen
 7. Nee hoor onze Koning begint zijn pluimen te verliezen op twee berichten van mij over een bepaald scheer product reageerde hij heel beleefd en vredelievend
 8. Voorstellen Gerrit

  Welkom, nu geen vreemde meer blijven die alleen maar meeleest, gewoon deelnemen! voor de gevoelige huid heb je alvast met de baume heel goed spul in huis!
 9. Paradigm

  het zou kunnen natuurlijk, als eventueel koper is het zaak om ervoor te zorgen dat alle bedenkingen weggenomen worden en in geval van twijfel om betere foto's te vragen. het zou me echter ten zeerste verbazen, iets wat normaal niet gebeurd maar de 17-4 is al 2 keer op de stenen vloer geëindigd en geen krasje te bekennen. Komt natuurlijk nog bij dat door de opwarming van de aarde mensen gaan doordraaien, vandaag alleen al zo'n vijf Paradigm's zijn te koop staan (niet allemaal 17-4's). Tja ik begrijp er niks van maar het weze zo.
 10. ja ja dat kennen we, benieuwd wat je van die ezelzepen vind, ik kon ze slechts zo'n dertig meter ver werpen
 11. Paradigm

  Ik denk dat het een vertekening is ivm de ondergrond. Nu is het wel zo dat de binnenkant van de bovenplaat steeds een waas van scheerzeep vasthoud hoe goed je het ook afdroogt, steek je het plaatje in de ultrasoon is alles weg.
 12. Paradigm

  Een versie 2 titanium te koop Link waarbij je douaneposten kan uitsparen en op het Engels forum staat een 17-4 te koop echter wel duur
 13. Scheren slow-chat

  Vind het ook goed, alleen op de iPhone is het niet prettig maar op gewone pc wel.
×