Ga naar inhoud

Alle activiteit

Deze stroom update automatisch     

 1. Afgelopen uur
 2. Terug komend patroon

  Inmiddels een aantal scheerbeurten met een open mes in plaats van het shavette wat ik hierboven heb genoemt. Het patroon is weg. Geen sneetjes of open plekjes meer. Nou weet ik dus niet waar het nou door komt. Voor mij een kwestie van vraag niet hoe het kan maar profiteer ervan. Sent from my ONE A2003 using Tapatalk
 3. Morris & Forndran Alibaba 22mm Flattop in Blonde Badger, Ivoorwit Phoenix & Beau - Solaris Blackland - Blackbird CC Voskhod (4) Tunney aluin Wat een makkelijk schuimend zeepje is dit zeg, tjonge. Snel een mooi fijnbellig schuim, wat hooguit iets vettender zou mogen zijn, maar zoals die is werkelijk geen klagen. De geur is op de kwast mooier dan in de pot, en vervliegt vrij snel Ideaal voor erg late scheerbeurten dus, waar dit er geen van was. Dank je wel @Hanskoning voor deze pot. Van @Kingjack de Blackbird gesloten kam in hoogglans overgenomen. Weliswaar geen krom of scheef ding, maar gewoon een rechte, doch wel een mooie. Met beurt vier voor de Voskhod blijkt het ook een razend fijne krabber te zijn. Zonder enig centje pijn glad als je maar zijn kan. Weliswaar is de krabber relatief zwaar, een van de zwaardere uit mijn collectie, maar het ding laat zich uitstekend hanteren en geeft prima feedback. Blij mee. Tunney licht aanwezig.
 4. Dus als het tegenzit krijgen we over een paar jaar dit gesodemieter ook als je iets uit het VK bestelt, of juich mopper ik nu ietsjes te vroeg?
 5. Autoliefhebbers

  Oeh! Leuk onderwerp. Hier ook een echte liefhebber, en dan in het bijzonder van het eigenzinnige merk Subaru. Lekker geluid ook, zo'n boxerroffel. Ik zal eens een fotootje van mijn bolide opsnorren. Voor de liefhebbers nog het album met de verkoopfoto's: https://goo.gl/photos/vsCUp4Ez3Q65msXU7 En ja, rode bekleding is gewaagd, maar in het echt is het niet zo fel (meer richting bordeaux) en het staat heel chique (vind ik).
 6. Datum: 19 Februari 2018 Voor: Proraso Sandalwood Pre-Shave Crème Scheerzeep: TFS Crazy Sandalwood Forte Scheerkwast: Virginia Sheng Finest 2-Band Badger Scheermes: Mühle R41 (model 2013) Mesje: Astra Superior Stainless (nieuw mesje) Na: Afspoelen met koud water, aluinblok behandeling Vandaag voor het eerst een Astra Superior Stainless mesje getest. Heb een doosje van 5 in m'n bezit sinds Augustus vorig jaar, maar gek genoeg heb ik ze nooit eerder getest. De eerste indruk was alvast positief. Qua scheerkarakter doen ze me denken aan de Personna Platinum mesjes, maar dan net ietsje minder scherp.
 7. Heb nooit een R41 gehad. Ik heb een Fatip Grande dorato, een Blackbird oc kan ik iedereen aanraden, prachtig ding en scheert effectief en geweldig. Ik zelf heb de gepolijste versie.
 8. Dat klinkt alsof je browser druk is met andere zaken.
 9. Vanmorgen vroeg de tweede scheerbeurt met de Timeless 0,95 mm van Hans en de Polsilver (2e keer). Het begon met de nieuwe zeep van Simpson, Lavender &Vitivert. Dacht dat het een harde zeep was. Had alleen maar geroken en er niet aangezeten met mijn vingers. Als een dolle de kwast ronddraaien in het blikje. Is het een zachte crème . De schuimvlokken vlogen letterlijk in het rond bij het opschuimen. Een heerlijke zeep. Heren, dank voor het goede advies bij Paul! De scheerbeurt zelf: twee gangen en glad op achteraf een klein stukje kaaklijn na. Moet nog even wennen aan de bolle en zware kop van de Timeless vergeleken met de Blackbird. Het geluid dat het mesje maakt in deze krabber bevalt me wel. Door al het geklets over die buitenlandse zeep heb ik voor morgenvroeg de zeep met Cestrum Nocturnum klaar staan. Fijne avond nog.
 10. Autoliefhebbers

  Dikke t5 Eric? Verstuurd vanaf mijn STF-L09 met Tapatalk
 11. Dankjewel Hans voor de uitleg. Ik zat ernaast mijn excuses.
 12. Even dit misverstand ophelderen, er zit wel degelijk menthol in Proraso wit alleen beduidend minder als in de groene versie. Vaak reageerd een huid gevoelig op de toegepaste geuroliën of lanoline ook wel wolvet. Vooral essentiële oliën zijn daarbij de boosdoener dacht ik daarom dat vaak parfum olie wordt aangeraden welke minder reacties oproept. En daarom zijn de meeste zepen voor de gevoelige huid niet voorzien van geur en soms ook Parabenen. Ik denk vaak dat er een paar dingen door elkaar gehaald wordt en dat men bij scheerbrand en irritatie als snel de kaart trekt van een gevoelige huid en daarbij de oorzaak zoekt bij de zeep terwijl zoals jij aangeeft vaak de scheertechniek meer specifiek het ontbreken hiervan de oorzaak is. Maar natuurlijk als je huid dan toch gevoelig is dan is het zoeken naar de juiste combinatie van zeep, krabber, mesje en het optimaliseren van je scheertechniek.
 13. Vandaag
 14. Weer een heerlijk gladde kop. Verstuurd vanaf mijn STF-L09 met Tapatalk
 15. Prachtige ruime en stoere Voiture Eric, mij redelijk bekend want mijn voorlaatste Lease auto alhier was haar zusje de Volvo V70 en daarmee menig genoeglijk uurtje gestuurd. Veel veilige en mooie kilometers gewenst. En ook natuurlijk ook @Timbo35 gefeleciteerd met een prachtige mooie ruime auto en veel prettige kilometers gewenst.
 16. Die kleur is alleen leverbaar op de Ocean Race uitvoeringen. Ten tijde van deze XC70 leverbaar was kon je hem ook nog in een V70 en een XC90 krijgen. Deze Ocean Blue 1 is feller van kleur dan de varianten van 2011 en later de zogenaamde Ocean Race Blue II. Super mooie auto Eric zelfs de 17 inch wielen zitten er onder en die zie je niet vaak. Wellicht de side scuff plates nog overwegen om het geheel af te maken.
 17. Heb jij dan helemaal geen eerbied voor oudere mensen dekselse kwajongen
 18. Het is bij mij in mijn hals en kaaklijn, vooral met cartridge mesjes kreeg ik er last van. Moet zeggen na een paar keer te hebben geschoren met een shavette met gilette bluesilver mesjes erin, dat ik vrijwel geen irritatie meer heb in mijn hals. Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk
 19. Beforward is de Japanse dealer, het is en Volvo XC70 Ocean Race. Kleur is echt super ja!
 20. Be Forward. Welk type is dat?. Wel kek kleurtje... hou er van.
 21. Niet dat ik een dermatoloog ben, maar is "gevoelige huid" niet een rekbaar begrip dat maar net afhangt van waar je precies eventueel gevoelig voor bent?
 22. Heren, is dat nu serieus? Dan zijn jullie toch eigenlijk cultuurbarbaren, al scheer je je nog zo nat!
 23. Autoliefhebbers

  Geen idee wat dat is Eric!
 24. Heb recent deze gekocht, moet nog geïmporteerd worden.
 25. Autoliefhebbers

  auto met de ruimste kofferbak, en ruimste handschoenvak, waar ik ooit in heb mogen rijden. was wel zonder lpgtank trouwens.
 1. Toon meer
×