Ga naar inhoud

Alle activiteit

Deze stroom update automatisch     

 1. Afgelopen uur
 2. Show je aankopen!

  Ik verwacht dan eerder morgen. Wel is de Lutz binnen gekomen. Mag wel wat poetswerk aan gebeuren, maar ach...hou hem zoals hij is.
 3. Saponificio Varesino zeep

  Ik ook maar ik heb meer tijd nodig... Ik laat me bewust oplichten zeg maar
 4. Show je aankopen!

  Die wordt dan ook 2 uur later bezorgd, natuurlijk
 5. Meld hier je forum-problemen

  Oh beter joh!
 6. Vandaag
 7. Show je aankopen!

  Deze wel. Maar het gekke is, dat ik deze bestelling bij Maggard heb geplaatst....maar op dezelfde dag, maar 2 uur eerder een grotere bestelling bij Maggard heb geplaatst met 5 zepen...maar die is nog niet binnen
 8. Saponificio Varesino zeep

  Ze weten dat ik de prijs toch wel betaal
 9. Saponificio Varesino zeep

  Valt me wel een beetje tegen dat er nog zoveel tijd tussen de melding van Snuffie zit en jouw melding dat ze aangeschaft zijn, heeft zeker geen prioriteit😱
 10. Saponificio Varesino zeep

  Die zit in een blikje; zonder blikje is die 20,-. Dus de nieuwe zeep is 50% duurder Je kan ook zeggen dat SV tot het inzicht is gekomen dat € 12,- voor het blikje wat veel is van het goed, hoewel veel beter te fotograferen
 11. SvdD 11 december - 17 december

  Al weer opgewarmd Jan? Zo niet dan even een mok warme chocolademelk nuttigen
 12. Saponificio Varesino zeep

  De Manna is zelfs duurder, terwijl die "ouder" is.
 13. Show je aankopen!

  Ook nog net op tijd voor Kerst Chris
 14. Saponificio Varesino zeep

  Blijkbaar vond SV dat ze qua prijsstelling van de troon waren gestoten, € 30,- voor 150 gr.
 15. SvdD 11 december - 17 december

  SvdD 20171213. Vintage kwast / Maggard synth. Stirling "Wintergreen" (monster). SSSeygus Extrem open kam. Asco Super Stainless (oranje wikkel) (8). Osage Rub.
 16. SvdD 11 december - 17 december

  Vandaag ivm de tijd een DE krabber gepakt. Zeep : TOBS Mr Taylor krabber : muhle R41 (2015) met een polsilver mesje Kwast : Yaqi 24 mm synteet met texudo knot Afgewerkt met Aqua velva lotion en hema Balm. Kan de dag weer fris en gladgeschoren aan. Prettige dag verder Heren.
 17. Advent periode

  Nu het te gevaarlijk is om je als senior op de spekgladde troitor te begeven kunnen we ons weer overgeven aan het ophalen van advent herinneringen. Één van die herinneringen betreft de geur die in ons chalet/huis hing als onze dochter haar Kerstukjes vervaardigd had. Eerst de inkopen doen om sinaasappelen, citroen, kruidnagels en kaneelstokje aan te schaffen. En daarna was ze druk doende om met een saté prikker gaatjes in de zuidvruchten te maken om vervolgens daar de kruidnagelen in te drukken. Dit alles werd op 2 kerstschaaltjes geplaatst voorzien van de kaneelstokken en (als we op de camping waren) vers geplukt dennengroen welke voorzien werd van rode linten en kleine kerstballen. Omdat het woonoppervalk in het chalet kleiner was bleef deze heerlijke advent geur tijdens de kerstdagen goed waarneembaar.
 18. Show je aankopen!

 19. SvdD 11 december - 17 december

  Nu het te gevaarlijk is om je als senior op de spekgladde troitor te begeven kunnen we ons weer overgeven aan het ophalen van advent herinneringen. Één van die herinneringen betreft de geur die in ons chalet/huis hing als onze dochter haar Kerstukjes vervaardigd had. Eerst de inkopen doen om sinaasappelen, citroen, kruidnagels en kaneelstokje aan te schaffen. En daarna was ze druk doende om met een saté prikker gaatjes in de zuidvruchten te maken om vervolgens daar de kruidnagelen in te drukken. Dit alles werd op 2 kerstschaaltjes geplaatst voorzien van de kaneelstokken en (als we op de camping waren) vers geplukt dennengroen welke voorzien werd van rode linten en kleine kerstballen. Omdat het woonoppervalk in het chalet kleiner was bleef deze heerlijke advent geur tijdens de kerstdagen goed waarneembaar. De zeep die helemaal thuis hoort in deze advent periode is de Genuine Ogalla Bay Rum & Sweet Orange en voldoet helemaal aan bovenstaande geuromschrijving van kruidnagelen specerijen en sinaasappelen. Een voor mij nieuwe zeep die heerlijk sterk ruikt en een fijnblazig schuim geeft. Geen absolute topzeep maar er is op zeker een goede scheerbeurt mee te doen dus zeg maar een goede middenmotor. Van deze maker ook de geur Bay Rum & Sandalwood en ook dat is een machtig heerlijke geur. Ook de American Crew pre-shave olie sluit helemaal aan bij deze zeep want zoals eerder geschreven waardeer ik deze zeer door zijn geur waarin je ook duidelijk de kruidnagel ruikt. De heerlijk geurende afwerking geschiedde met de door Harrie gemaakte Bay Rum aftershave en zo mag ik praten van weer een heerlijke scheerbeurt.
 20. SvdD 11 december - 17 december

  Merkur 34C (Gillette Rubie) Omega 21762 Varken TOBS Grapefruit Wimmies scheerkom Figaro AS (tester) Hema Sensitive ASB Het laatste beetje Tobs grapefruit opgemaakt, ondanks dat dit een geweldig schuim geeft vind ik de geur net teveel aanwezig en te simpel. Gelukkig staat er nog een pot met Tobs Platinum te wachten die een wat zachtere sjiekere geur heeft. De kwast begint al lekker ingewerkt te raken en doet het prima. De Merkur 34C was een schot in de roos, zeer glad tot BBS zonder irritatie en dat nu al een paar keer. Ben ik toch kennelijk van de mildere krabbers, of mijn scheertechniek werkt hier heel goed mee samen. Voor het resultaat maakt het niet uit.
 21. SvdD 11 december - 17 december

  J&T® Padoek finest 2-band badger Virginia Sheng, La Toja Hidrotermal Crema de Afeitar, Azuma Yasuki steel kamisori, Greif Gold carbon 0,06mm 6e x, Proraso Wood and Spice cologne, Proraso Wood and Spice AB. Kwast en zeep: J&T® Padoek finest 2-band badger Virginia Sheng en La Toja Hidrotermal Crema de Afeitar: Tegen de gewoonte in gekopsopt. Elke dag iets nieuws bedenken om niet in sleur te vervallen. De La Toja op het velletje gesmeerd, warm ingeweekte badger er over en schuim, de kwast zo vol. Tja dat gaat makkelijk met die crème. Voor de 3e ronde moest nog een pietsie crème bijgeladen worden, maar verder prima. Mesje en krabber: De Greif Gold carbon 0,06mm voor de 6e x gebruikt. Vanmorgen een hybride scheerbeurt. De Azuma stevig gestropt en de Pearl TTO OC met de Greif ook maar vast klaar gelegd voor de afronding. De kamisori voelt goed. Mooi scherp en goede snit. De 1e 2 rondes gingen redelijk moeiteloos, maar het puntje van de kin blijft een opgave, waarbij de angst voor het amputeren door nog groeiende techniek meer de oorzaak is, dan dat het mes er niet doorgaat. Komt ook nog wel. Voor de 3e ronde en dat puntje van de kin dus nog maar even de combi Pearl / Greif gepakt. Het mesje is wel deze keer in de spaarpot verdwenen, want het wordt wat moeizamer. Resultaat: BBS. Tot slot: Tijdens het opschuimen rook ik wat overeenkomst naar mijn idee in geur van de La Toja en de Proraso Wood and Spice. Dus dat ter afwerking. Inderdaad gaat dat goed samen. Er zit een grondnoot in beide die gelijk is. Mooi. Dagje shitweerhuisarrest.
 22. Advent periode

  Koudweer traininkje dat waren nog eens tijden heé Snuffie maar gelet op onze huidige lichamelijke constitutie weet ik niet of al die winterpret met ons drijfpakketje nu wel zo gezond geweest is Daarom laat ik het nu maar aan de jongeren over om zich te ontspannen in de winterwereld
 23. Goede (scheer) voornemens 2018

  In het begin gaat het altijd snel..dan is bij alles wat je ziet hebbe ,hebbe. Er komt vanzelf enige rust en selectief kopen..
 24. Poll: Welke strop van Scrupleworks raad je me aan?

  ok bedankt,ik ga t uitzoeken.
 25. Saponificio Varesino zeep

  Niet moeilijk dat je in 2018 niks meer gaat kopen, aan dit tempo zijn alle winkels zonder voorraad tegen 1 Januari
 26. Advent periode

  Ooit eens in finland dit gedaan vrijwillig.. was koud maar wel gaaf om te doen, bij het trappetje oplopen kleefde mijn handen bijna vast bij elke handgreep.. daarna weer lekker terug de sauna in..
 27. Waar zit je op te wachten?

  Oh en nu ook op SV Mirto di Sardegna zeep + ASL.
 1. Toon meer
×